Calamian Islands (Coron)

Calamian Islands ligger mellem Palawan og Mindoro og består af en masse store og små øer, der er helt fantastisk smukke! Nogle er klippeøer, der rejser sig flere hundrede meter op ad havet, mens andre byder på vaskeægte paradisstrande. Øerne er kendt for at have nogle af verdens bedste dykkerdestinationer, og det turkisblåvand er fuldt af koralrev og spændende dyr. Havet byder på spændende oplevelser som dykning ved verdensberømte skibsvrag fra Anden Verdenskrig, svømmeture ved siden af kæmpemæssige hvalhajer og måske et møde med de meget sjældne dugonger – søkøer. Den mest kendte by er Coron, som ligger på Busuanga øen omgivet af skøn natur. Du kan nyde de skønne strande, sejle i kajak i mangrove-skovene eller tage på vandretur i junglen. En halv times sejlads fra Coron by ligger Coron Island, og her er områdets allerstørste attraktion, den blå lagune, som gemmer sig imellem de skarpe kalkstensklipper med helt eventyrligt vand. På Calauit Island kan du opleve en afrikansk safaripark med giraffer, zebraer og krokodiller – en skæg oplevelse her midt i Asien! Øerne byder også på masser af trekkingoplevelser i den dejlige natur, men du kan selvfølgelig også bare vælge at dase på en palmestrand med en drink i hånden?

Rejser til Calamian Islands (Coron)

Hoteller i Calamian Islands (Coron)

Club Paradise er et af de her steder, som bare er specielt! Det ligger på en smuk ø midt i det blå hav nord for Busuanga. Hytterne er nydelige og ligger spredt rundt på øen og har du pengepungen i orden, så bestil en hytte ned til vandet, det er bare lækkert at vågne op og kigge ud over det blå hav! Opholdet er inkl. fuld pension. Her er både swimmingpool, tennisbane og der er fine snorkel- og dykkermuligheder omkring øen. På Club Paradise er der adgang til strøm hele døgnet.

Coral Bay Beach & Dive Resort ligger på en smuk ø midt i det blå hav syd for Busuanga. Stedet er ejet af danske Ulf, der sørger for, at stemningen er god og hyggelig. Du bor i en simpel og hyggelig hytte bygget i lokale materialer, og du har mulighed for at opgradere til lidt bedre hytter med udsigt over havet fra terrassen. Der er et rev lige for enden af badebroen, der bare indbyder til snorkling.

Sangat Island Resort ligger helt for sig selv på denne flotte klippe ø, med små simple men dejlige bambus hytter lige ned til den 300 meter lange strand. Det er et utrolig flot sted, og det helt rigtige, for dig der bare vil slappe af og nyde naturen. Hytterne er bygget i naturlige materialer, masser af bambus og passer smukt ind i naturen. Resortet er ejet af engelske Andy, der har boet her i mange år, men har bevaret den sorte engelske humor. Andy kan fortælle ALT om området fx om dykning ved store skibsvrag fra anden verdenskrig, der ligger kun 5-10 minutter fra resortet. Du har fuld pension, når du bor her.