3. maj 2017 - 07.45

C&C Travel søger webudvikler

Er du knivskarp? Kan du omsætte vores vision til den rigtig kode? Og har du lyst til at skabe platformen for fremtidens rejsebureau sammen med os? Så er du måske vores nye webudvikler!

Hos os spiller IT en helt central rolle i udviklingen af vores forretning. Vi søger derfor en webudvikler, som har erfaring med både backend og frontend samt helt generelt har gode IT kundskaber. Vi har vores eget selvudviklede state of the art bookingsystem, og du bliver en central del af videreudviklingen af det.

Hvem er vi?
C&C Travel har solgt rejser i snart 30 år til det meste af Asien og Syd- og Nordamerika. Vi er godt 40 ansatte fordelt på kontorer i København, Århus, Manila og Bangkok.

Vores motto er ’Rejser med et menneskeligt ansigt’, og det tager vi alvorligt, når vi arrangerer rejser, der udvider horisonten for både vores gæster og vores medarbejdere.

Hvem er du?
Du har en solid erfaring med PHP, HTML5/CSS3, JS/jQuery, MySQL, Apache, Linux og også gerne kendskab til fx Drupal, Bootstrap, NodeJS, BI, WordPress, Windows domæne admin og VMWare.

Du kan holde mange bolde i luften uden at miste fokus på detaljen, og du har en god kommerciel forståelse. Har du erfaring fra rejsebranchen, er det en fordel, men ikke et krav. Det er godt humør til gengæld! Du har et højt niveau af engelsk, og taler du også dansk er det en fordel.

Vi tilbyder dig:

  • En central plads i vores fantastiske IT team (i dag 2 personer).
  • Et arbejdsmiljø hvor der ikke er langt fra bund til top, og hvor alle arbejder sammen som et team om et fælles mål.
  • Frihed under ansvar og involvering fra idé- til udrulningsfasen.
  • En gruppe dejlige kollegaer.
  • En attraktiv lønpakke indeholdende pensionsordning og sundhedsforsikring.
  • Et spændende og internationalt arbejdsmiljø.
  • Et rejsebureau med sin egen velgørenhedsforening, se http://www.cchelpprogram.dk/

Ansøgning
Ansøgning med udførligt CV sendes til jobidanmarksbedsterejsebureau@cctravel.dk. Har du spørgsmål, så ring til Søren på 3315 3322. Ansøgninger vil blive behandlet løbende og fortroligt.

Alle kvalificerede opfordres til at ansøge uanset køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Læs mere om C&C Travel på vores hjemmeside her eller på TrustPilot her