Du er her: Lande > USA > Rejser > Rejse US72

Sydens perler med lidt Elvis og country

18 dages rejse: 1 nt Atlanta, 2 nt Hendersonville, 1 nt Myrtle Beach, 1 nt Charleston, 1 nt Savannah, 1 nt Amelia Island, 1 nt Tallahasse, 1 nt Panhandle, 2 nt New Orleans, 1 nt Natchez, 1 nt Vicksburg, 1 nt Memphis, 1 nt Nashville og 1 nt Atlanta
Rejse: 
US72
Fantastiske New Orleans!
Brede strande, herlig stemning, velbevarede huse og jazz og country. Glæd dig til at besøge bl.a. Asheville, Tallahasse, New Orleans, Memphis og Nashville.

Efter en nat i Atlanta skal du videre gennem smukke Great Smokey Mountains til Asheville. Her kan du få tiden til at gå med at besøge kunstgallerier, det flotte Biltmore Estate og det interessante Cherokee Reservat.  På Myrtle Beach kan du slappe af på den flotte, brede strand og i Charleston vil du opleve den nærmest caribiske stemning med palmetræer og tropisk klima. Tag en hestevognstur rundt i byen og slap fa med en god kop kaffe, inden du sætter kursen mod sydstatsbyen Savannah. Her bliver du nødt til at smage den lækre seafood, og så kan du besøge Old Fort Jackson, der er det ældste fort i Georgia. Ved Amelia Island i Florida prydes landskabet af lækre resorts ved den smukke strand. Tag på sejltur i solnedgangen eller rid en tur langs vandet. Næste stop er Tallahassee, hvor du kan besøge Floridas guvenørs palæ, Museum of Fine Arts eller Knotts House Museum - her er nok at tage sig til! Sukkerhvide sandstrande og smaragdgrønt vand indbyder til strandsjov og afslapning ved Fort Walton Beach, så du kan lade batterierne op, inden du kommer til den livlige musikby, New Orleans. Nyd at gå rundt i de charmerende kvarterer, mens du lytter den fantastiske jazzmusik. I Natchez og Vicksburg kan du se mange smukke, velbevarede huse fra før borgerkrigen, og i Memphis må du ikke gå glip af Graceland, der var Elvis' store ejendom. Musikken er også i centrum i Nashville, der er den mest kendte countrymusik-by i USA, og her kan du lære mere om countrymusikkens historie på Country Music Hall of Fame. Rejsen rundes af tilbage i Atlanta, inden du igen sætter kursen mod Danmark. 

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark - Ankomst Atlanta
 2. Atlanta - Henderson (Asheville)
 3. Henderson (Asheville)
 4. Henderson (Asheville) - Myrtle Beach
 5. Myrtle Beach - Charleston
 6. Charleston - Savannah
 7. Savannah - Amelia Island
 8. Amelia Island - Tallahasse
 9. Tallahasse - Pensacola
 10. Pensacola - New Orleans
 11. New Orleans
 12. New Orleans - Natchez
 13. Natchez - Vicksburg
 14. Vicksburg - Memphis
 15. Memphis - Nashville
 16. Nashville - Atlanta
 17. Atlanta
 18. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til USA. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Velkommen til Atlanta!

I dag ankommer du til Atlanta, den største by i staten Georgia. I Atlanta er der liv og travlhed, og flere store koncerner har hovedsæde i byen, blandt andet CNN og Coca-Cola. Du kan blandt andet besøge The World of Coca-Cola Museum, hvor du kan se en film om colaens historie og smage cola fra hele verden. Den almindelige Coca Cola smager selvfølgelig som sig selv, men der er jo mange sjove varianter som Cherry Coke og Vanilla Coke, som vi ikke gør os så meget i herhjemme - og de er da også en smagsprøve værd!

Hvis du er interesseret i historie, kan du besøge Martin Luther King Jr. National Historic Site and Sweet Auburn District. Det var her, Martin Luther King blev født, og du kan se hans barndomshjem. Hans gravsted findes på The King Center.

Lidt øst for byen ligger Stone Mountains, verdens største, fritliggende granitbjerg, og det er et imponerende syn! På den nordlige bjergside er verdens største basrelief udhugget. Det viser tre borgerkrigshelte fra Sydstaterne: generalerne Stonewall Jackson og Robert E. Lee samt Jefferson Davis. Om sommeren er der lasershow på bjerget. Tag med det lille tog, som kører rundt om stenen - det er gratis på en lille del af strækningen. Nogle kilometer vest for Atlanta ligger forlystelsesparken Six Flags Over Georgia, der åbnede i 1967 som den anden forlystelsespark i Six Flags-kæden. Der er masser at se og opleve i området, og du kan bruge rigtig mange timer her!

Hvis du er mere til hygge og afslapning, kan du besøge midtbyen eller det luksuriøse område Buckhead. Begge steder er fyldt med interessante butikker og restauranter, som du kan slentre ind og ud ad.

Dag 2: Videre til Asheville ved Hendersonville

I dag har du en længere køretur foran dig. Du skal mod Asheville i North Carolina, gennem smukke Great Smokey Mountains og Blue Ridge Mountains. I Asheville kan du se Biltmore Estate, et 250-rums fransk renæssance Chateau, bygget af George Washington Vanderbilt. Du kan eventuelt tage på en guidet tur rundt og se den fine kunstsamling, haven og vinplantagen. Du har også mulighed for at komme på whitewater rafting på en af de tre floder i området.

Har du brug for ro, så besøg et af de kunstgalleri, som ligger i byen, fx Folk Art Center, der ligger på Blue Ridge Parkway.

Dag 3: En dag i Asheville - måske udflugt til Cherokee Reservatet?

I dag kan du vælge at besøge Cherokee Reservatet, hvor der er smuk natur og masser af spændende ting at se! Du kan gå i det sjove udendørs teater bygget op af en bjergside, besøge det lille museum, købe håndlavede kunstværker, som indianerne sælger i kunsthåndværksbutikkerne, eller prøv at se, hvordan de skærer masker ud i træ. Nyd naturen og cherokee-folkets gæstfrihed og få en masse spændende oplevelser. Du kan prøve at fiske efter ørreder i floderne, og hvis du har badetøj med, kan du også tage en svømmetur i det kølige vand. Du kan også sagtens vandre eller cykle i bjergene, sejle i kajak på floden og se på fugle, der gemmer sig i trækronerne.

Dag 4: Af sted mod dejlige Myrtle Beach!

I dag skal du videre til South Carolinas kyst, hvor øen Pawleys strækker sig hele vejen ned langs kysten. Imellem Myrtle Beach og Georgetown er et lille strandsamfund. Faktisk bor her kun 200 mennesker fast, men der er rigtig mange besøgende i løbet af sommermånederne. Otte antikke feriesteder fra mellemkrigstiden ligger langs kysten, og de har overlevet kæmpestore orkaner, som har hærget resten af øen. Pawleys er kendt for den barfodede, sorgløse, tilbagelænede livsstil. De fanger krabber i de mange åer langs kysten, de fisker i havet, fortæller spøgelseshistorier og fletter hængekøjer.

Tilbring en masse tid ved Myrtle Beach, den flotte, brede, afslappede strand.

Dag 5: Velkommen til Charleston!

I dag skal du til Charleston.

Charleston er en hyggelig sydstatsby, der byder på en nærmest caribisk stemning med palmetræer, tropisk klima og en afslappet atmosfære. Samtidig er Charleston også en af de mest historisk intakte byer i USA med bygninger fra 1700-tallet og frem. Du vil næsten føle dig hensat til en anden tid, når du slentrer gennem byens smalle gader med de smukke huse. Mange plantageejere valgte at bygge deres sommerhus her, fordi byens beliggenhed ud til kysten medfører nogle behagelige temperaturer, og det er mange af dem, du stadig kan se den dag i dag. Den flotte gade King Street bugner af restauranter, gallerier, antikvitetsbutikker, smykkebutikker, boghandlere og mange andre spændende forretninger. Charleston er kendt for sine mange ældgamle egetræer - og nogle af dem danner en helt tunnel af deres hængende grene, og du bør bestemt slentre en tur under de grønne blade.

Du skal bo ca. 5 minutters kørsel fra downtown Charleston.

Dag 6: Kør videre til Savannah

I dag skal du til Savannah, en fin, lille sydstatsby. Besøg blandt andet Old Fort Jackson, det ældste fort i Georgia. Ved vandet finder du et hyggeligt shoppingområde, hvor du kan købe masser af sjove ting og sager.

Du kan også køre lidt uden for Savannah til fx Tybee for at smage dejlig, lokal mad eller spise på The Olde Pink House på 23 Abercom Street - en af de bedste restauranter i Savannah med masser af seafood og "southern food" på menuen. Det ligger i et kæmpestort lyserødt palæ fra 1800-tallet, og hvert rum har smukke antikviteter, malerier og pejs. Det er helt klart et besøg værd. Du skal booke bord hjemmefra, da stedet er meget populært. Savannah er generelt kendt for lækkert seafood, så det må du altså bare smage, mens du er her!

Dag 7: Velkommen til herlige Amelia Island!

Du kører nu mod Amelia Island i Florida, og her er simpelthen så smukt! Her er kilometervis af smukke strande og et rigt dyreliv. Masser af lækre resorts, spaer og golfbaner pryder landskabet, og her kan du spise på eksklusive restauranter. Besøg Fernandina Beach, der engang var en lille havneby - nu er det et charmerende downtownområde med masser af butikker, spisesteder og seværdigheder. Gå en tur på museum eller besøg det spændende Fort Clinch, der skulle beskytte Sydstaterne mod angreb nordfra under Den Amerikanske Borgerkrig.

Tag en tur på søen i kajak, eller en sejltur i solnedgangen. Du kan også tage en ridetur langs strandene på hesteryg og se al den skønne natur på den måde. Hvis du vil røre dig lidt, så gå på en vandre- eller cykeltur i området, eller fisk ved vandet. Måske trænger du bare til at ligge på stranden og slappe af?

Dag 8: Vend næsen mod Tallahasse

Nu skal du til Tallahasse, hovedstaden i staten Florida. Byen byder på mange spændende aktiviteter, du kan besøge Floridas guvernørs palæ, Museum of Fine Arts, Knott House Museum og Florida Supreme Court.

Gå en tur i den summende by, hvor du kan købe spændende ting i alle de små butikker, gå på natklubber og barer eller spise på skønne restauranter i centrum af byen - prøv fx lækre, hjemmelavede landpølser og bøfferne, der bare smelter i munden. Byen har også masser af grønne områder med de mange parker, hvor du kan spadsere rundt og nyde stilheden.

Hvert år afholder Tallahassee masser af begivenheder og festivaler, fx Downtown Getdown om efteråret. Det er en hyggelig byfest med koncerter, dans, gadekunstnere og dejlig mad. Red Hills Horse Trials er en af de største dressurbegivenheder i verdenen, og den bliver afholdt omkring marts måned. Hvert år i april afholder byen også en festival for at fejre byens historie og kultur. Blandt de andre begivenheder er Greek Food Festival, Southern Music Rising Festival, Tallahassee Film Festival og Winter Festival. Så der er masser af muligheder for opleve fantastiske festivaller!

Dag 9: Velkommen til Pensacola - nærmere bestemt Fort Walton Beach!

Nu skal du til de berømte sukkerhvide sandstrande og smaragdgrønne vand ved Fort Walton Beach i Vestflorida. Her ser du fiskeflåder i tusindvis, og du kan bruge masser af tid på stranden med at dase, bade og dyrke vandsport.

Gå en tur i en af de dejlige parker langs med stranden og spis helt fantastisk seafood på restauranterne med udsigt til vandet. Her slapper du helt af og kommer ned i gear! Lig ved vandet, spil en omgang golf og se solnedgangen gå ned over havet... Hvis du keder dig, kan du køre ind til Pensacola by og slentre rundt.

Dag 10: Velkommen til mageløse New Orleans!

I dag skal du til jazzbyen New Orleans. Byen blev næsten ødelagt under den store orkan, Katrina, i år 2005, men New Orleans er i dag kommet ovenpå og er klart et besøg værd. French Quarter stammer tilbage fra 1718 og er det ældste kvarter i byen. På hvert et hjørne finder du gode restauranter, og på det franske marked er flotte antikviteter og god mad. Foran St. Louis-katedralen på Jackson Square kan du altid møde musikanter, mimere og anden sjov underholdning.

Den berømte Bourbon Street er et 'must' at besøge, mens du er i New Orleans. Gå en tur ned ad gaden hen under aftenen, og du vil se, hvorfor denne by er så berømt for sin fantastiske jazzmusik.

Dag 11: En dag i den legendariske jazzby

Tid til at udforske New Orleans. Du kan eventuelt tage en tur ud til Garden District, hvor du kan se mange smukke sydstatshuse, hyggelige parker og gode caféer.

Du kan også vælge at tilkøbe en udflugt til The Atchafalaya Experience. På denne tur kommer du med en erfaren guide ud til en af Nordamerikas største vådområder, hvor du kan se både oddere, hjorte, bævere og alligatorer. Hvis du vil være sikker på at se dyr, kan du besøge Audubon Aquarium of the Americas. I dette kæmpe akvarium lever der over 15.000 dyr.

Om aftenen synes vi, at du skal tage på en spøgelsestur - så vil du se, hvorfor New Orleans bliver kaldt for USAs mest hjemsøgte by... På turen tager din guide dig rundt i French Quarter og fortæller spøgelseshistorier, og måske kommer du også en tur på kirkegården. Bare du nu kan sove i nat...?

Dag 12: Kør nu til Natchez ved Mississippi

I dag kører du til Natchez. Byen ligger smukt ved den store flod, Mississippi, og er bedst kendt for de velbevarede, gamle huse fra før borgerkrigen. Du skal se Stanton Hall, som er bygget i 1857 og er en af de flotteste residenser fra før borgerkrigen. Det står med de originale møbler og mange flotte antikviteter. Hvis du kan lide at spille, så har byen et flydende kasino på Mississippi floden - ikke noget du lige oplever hver dag!

Natchez er også kendt for pekannødder, og dem skal du helt sikkert også smage, mens du er her.

Dag 13: Velkommen til Vicksburg!

I dag skal du videre til Vicksburg, hvor aristokraterne boede i 1800-tallet. Du kan se byens tidligere storhed på de fine historiske kirker og storslåede bygninger.

Besøg det gamle retsmuseum og gå en tur gennem de smukke historiske hjem og haver. Tag en lille gåtur gennem historien i den hyggelige Vicksburg National Military Park, der er fuld af monumenter og kanoner fra krigen mellem Nord og Syd. Du kan også besøge krigsmuseet the Vicksburg Battlefield Museum, der har kanonbåde og film, der fortæller om livet under belejringen. Byen kan også bryste sig af at have Biedenharn Coca-Cola Museum, hvor den første Coca-Cola blev hældt på flaske i 1894. Her kan du se gamle Cola-flasker, reklamer og masser af ting med det genkendelig brand. I The Corner Drug Store finder du en udstilling af genstande fra borgerkrigen, og her er også et antikt dukke- og legetøjsmuseum med smukt, gammelt legetøj.

I byens centrum er der masser af restauranter, specialitetsbutikker og kunstgallerier, så du kan gå på opdagelse i gaderne.

Dag 14: Nu går turen til Memphis!

Du skal i dag til det historiske underholdningsmekka, Memphis Tennessee. Dit første stop her bør være det berømte Graceland, Elvis Presleys store ejendom. Du skal også besøge fødestedet for Rock'n Roll, Sun Studios. Her kan du blandt andet se rummet, hvor Elvis og Johnny Cash indspillede deres første numre. Der er masser af muligheder for sightseeingture rundt i byen, enten i bus, båd eller hestevogn. Du kan også udforske byen på egen hånd. I Beale Street kan du altid høre blues musik og få dejlig sydstatsmad. Hvad med at smage Elvis' yndlingskage Mississippi Mud Pie?

Dag 15: Af sted til Nashville

I dag skal du til Nashville, den mest kendte countrymusik-by i USA. Tag dig tid til at besøge Country Music Hall of Fame and Museum, som fortæller countrymusikkens historie. Du kan også besøge Historic RCA Studio B, hvor over 35.000 sange er blevet indspillet af blandt andet Elvis Presley, Chet Atkins og Dolly Parton. I Nashville finder du også verdens eneste reproduktion i fuld størrelse af det berømte græske tempel, Parthenon. Om aftenen kan du overveje et cruise på en flodbåd med aftensmad eller et underholdende teater/middagsshow.

Dag 16: Tilbage til Atlanta

I dag skal du tilbage til Atlanta, hvor du skal bo på det samme hotel, som sidst du var her. Nyd din sidste tid i byen og se måske et par af de ting, du ikke nåede, sidst du var her.

Dag 17: Afrejse fra USA

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 18: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til USA. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i USA.

Alle hoteller

Country Inn & Suites Airport South

Country Inn & Suites Airport South

Vi researcher vores destinationer rigtig grundigt og beskrivelse og billeder af dette hotel...

Alle hoteller

Red Roof Inn Asheville West

Red Roof Inn Asheville West

Red Roof Inn Asheville West er et rigtig godt standardhotel, ca. 11 kilometer fra byen....

Alle hoteller

Marriott Courtyard Barefoot

Marriott Courtyard Barefoot

Vi researcher vores destinationer rigtig grundigt og beskrivelse og billeder af dette hotel...

Alle hoteller

Days Inn Patriots Point

Days Inn Patriots Point

Vi researcher vores destinationer rigtig grundigt og beskrivelse og billeder af dette hotel...

Alle hoteller

Quality Inn Savannah Midtown

Quality Inn Savannah Midtown

Vi researcher vores destinationer rigtig grundigt og beskrivelse og billeder af dette hotel...

Alle hoteller

Amelia Island Plantation

Amelia Island Plantation

Vi researcher vores destinationer rigtig grundigt og beskrivelse og billeder af dette hotel...

Alle hoteller

Red Roof Inn Tallahassee

Red Roof Inn Tallahassee

Red Roof Inn Tallahassee er et enkelt turisthotel. Alle værelser har gratis trådløst internet og...

Alle hoteller

Best Western Ft. Walton Beach

Best Western Ft. Walton Beach

Best Western Ft. Walton Beach er et stort og dejligt hotel, der ligger lige ud til stranden ca....

Alle hoteller

Holiday Inn Downtown Superdome

Holiday Inn Downtown Superdome

Holiday Inn Downtown Superdome er et skønt 3-stjernede hotel, der ligger godt placeret tæt på...

Alle hoteller

Quality Inn & Suites Vicksburg

Quality Inn & Suites Vicksburg

Vi researcher vores destinationer rigtig grundigt og beskrivelse og billeder af dette hotel...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til usa. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i USA.

Atlanta

-84.387302
33.750444

Hendersonville

-82.462682
35.321025

Myrtle Beach

-78.892540
33.689899

Charleston

-79.931814
32.776475

Savannah

-81.102186
32.080399

Amelia Island

-81.461195
30.631858

Tallahassee

-84.286382
30.438579

New Orleans

-90.094737
29.951820

Natchez

-91.397257
31.563043

Vicksburg

-90.874631
32.352861

Memphis

-90.044945
35.144066

Nashville

-86.777692
36.161975

Atlanta

-84.387302
33.750444

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 sep 2017 - 30 sep 2017
Flyselskab
Air France
Voksne fra 16.690,-
Børn u/12 år fra 15.690,-
Afrejse i følgende periode 01 okt 2017 - 31 okt 2017
Flyselskab
Air France
Voksne fra 16.690,-
Børn u/12 år fra 15.690,-
Afrejse i følgende periode 01 nov 2017 - 14 dec 2017
Flyselskab
Air France
Voksne fra 16.090,-
Børn u/12 år fra 15.290,-
Afrejse i følgende periode 15 dec 2017 - 16 dec 2017
Flyselskab
Air France
Voksne fra 16.690,-
Børn u/12 år fra 15.790,-
Afrejse i følgende periode 17 dec 2017 - 23 dec 2017
Flyselskab
Air France
Voksne fra 17.290,-
Børn u/12 år fra 16.290,-
Afrejse i følgende periode 24 dec 2017 - 25 dec 2017
Flyselskab
Air France
Voksne fra 16.690,-
Børn u/12 år fra 15.790,-
Afrejse i følgende periode 26 dec 2017 - 30 dec 2017
Flyselskab
Air France
Voksne fra 17.290,-
Børn u/12 år fra 16.290,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2018 - 06 jan 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 17.290,-
Børn u/12 år fra 16.290,-
Afrejse i følgende periode 07 jan 2018 - 15 jan 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 16.690,-
Børn u/12 år fra 15.790,-
Afrejse i følgende periode 16 jan 2018 - 22 mar 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 16.090,-
Børn u/12 år fra 15.290,-
Afrejse i følgende periode 23 mar 2018 - 31 mar 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 16.690,-
Børn u/12 år fra 15.690,-
Inkluderet: 

Fly København–Atlanta t/r.
16 overnatninger.
Billeje. 
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Transfer fra lufthavn til hotel t/r.
Evt. entre til nationalparker. 
Evt. parkeringsgebyr på hoteller.
Evt. ekstrabetaling på billeje, ekstra forsikringer mv.
Evt. leje af GPS. 
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Fly København-Atlanta t/r.
Rejsen rundt i USA foregår i lejet bil.