Evas rejse til Italien

Italien

Italien er bare et skønt rejseland, selvom jeg har været der mange gange, har jeg stadig lyst til at vende tilbage.

Jeg startede min rejse i Milano! En skøn by, hvor morgenen begyndte med en gåtur igennem de tomme gader. Det er noget helt særligt at opleve den ellers menneskefyldte storby sådan. Min gåtur endte ved Piazza Duomo, hvor jeg var næsten alene om at nyde synet af den smukke Domkirke.

Milano 2
Milano 1
Milano 4

Toscana er altid en skøn oplevelse! Jeg har været der før og oplevet de storslåede højdepunkter, men denne gang har jeg besøgt mere ukendte steder: Peccioli og den lille by Ghizzano, hvor kunstneren Alberto Garutti har malet husene i de smukkeste farver.  

Ghizzano 2
Toscana 1
Toscana 3
Toscana 2

Jeg var også i Cinque Terre, som vi snart får på programmet, og det er et sted, der kan anbefales til alle. Byerne ligger så smukt ved kysten og kan besøges med tog. Det er fantastisk, hvis du kan lide at vandre. Her er både lette og udfordrende ruter gennem små byer og vinmarker med udsigt til det azurblå hav.

Cinque Terre 1
Cinque Terre 4
Cinque Terre 5

Denne gang boede vi to nætter i Vernazza, og det var fint at kunne starte vandringen meget tidligt og slutte dagen med en dukkert fra den lille sandstrand ved havnen eller springe i vandet fra klipperne.

Eva Vernazza - tjek
Cinque Terre Vernazza 4
Corniglia Cinque Terre 1
Cinque Terre Vernazza 1

Generelt var der langt færre turister i Italien og – selv i Cinque Terre – god plads! Jeg vil derfor anbefale alle, der har mulighed for at rejse i efteråret, at tage af sted.

Kunne du li' opslaget?
Del på de sociale medier!

Andre indlæg fra Italien

Andre indlæg fra denne forfatter

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*

*

*