Lev med lidt mere Aloha!

USA

Aloha er et ord, som de fleste af os har hørt. Men har du nogensinde tænkt over, hvad det egentlig betyder? Det har en meget dybere mening end bare “hej” og “farvel”. Læs med her!

Mange af os kommer nok helt automatisk til at tænke på bastskørter, farverige blomsterkranse, grønne bakker og høje bølger, når vi hører ordet Aloha. Aloha er nemlig et udtryk de bruger til at sige ”hej” og ”farvel” på Hawaii, men det er faktisk meget mere end det! Aloha er nemlig også en del af den hawaiianske kultur og levevis. Er du selv så heldig at have besøgt Hawaii, kender du nok alt til Aloha-ånden. Har du stadig en rejse til de tropiske stillehavsøer til gode… så læs her, hvordan du kan få lidt mere Aloha ind i din hverdag…

Spred lidt kærlighed
Skal man beskrive betydningen af Aloha med et ord, så er ”kærlighed” nok det bedst dækkende. Aloha er altså en livsfilosofi, hvor hawaiianerne går meget op i aldrig at skade eller bringe ulykke til andre. Til gengæld gør de meget ud af at skabe gode relationer. Hvis du vil have lidt mere Aloha i dit liv, så gør en indsats for at skabe stærke bånd til andre og blive en del af et eller flere fællesskaber. Husk at bruge tid sammen med din familie og venner og dyrk sammenholdet i din dagligdag. Stop dig selv, inden du sender diverse eder og forbandelser i deres retning mod fjernsynet, når Brøndby har tabt – og husk: Aloha er kærlighed!   

Smil til en fremmed
Små, gode handlinger er en nem måde at sprede kærligheden på. Så husk at sende et oprigtigt smil til folk omkring dig – og ikke mindst, husk at møde folk! I hverdagen må du huske at kigge op fra din iPhone, og når du rejser, må du møde verden med et smil. Vi tror på, at det er godt at rejse ud, fordi det skaber en større forståelse, som bygger en bro mellem forskelligheder.

shutterstock_128940647
hawaiian-hula-dancers-377653
shutterstock_540814564

Bliv i nuet
Aloha-ånden er ikke noget, du kan udskyde til i morgen. Det er noget, der foregår i nuet – så øv dig i at være netop her. Bliver du i nuet, når du møder nye mennesker, er du tvunget til at tage stilling til netop det menneske, du står over for – og ikke lade dig farve af fordomme eller tidligere oplevelser. På den måde møder du et menneske i øjenhøjde. Og hvis du lægger mærke til det, så smager det der stykke eftermiddagskage bare bedre, når du giver dig selv lov til virkelig at nyde det – uden at tænke på kiloene, der følger med…

Se lyst på tingene
Selvom mandag morgen godt kan virke uoverskuelig, når vækkeuret ringer, så handler Aloha også om at se positivt på tingene. Starter du din arbejdsdag med Alohas positive indstilling, er du med til at skabe en god atmosfære, der ikke kun vil virke positivt på dit eget humør, men også på dine medmenneskers. Og på den måde ender mandagen nok med at være ganske fin alligevel!

shutterstock_390098692
shutterstock_324137843

Tag ud i naturen
Det er ikke kun dine medmennesker, du ifølge Aloha-ånden er forbundet til, men også dine omgivelser. Derfor er det også vigtigt at sætte pris på skønheden i alt det, som naturen giver dig – og det kan da gøres på alle tider af året – hvad enten du er hjemme i Danmark eller ude at udforske nye lande og steder! Mærk den glitrende puddersne knase under dine fødder, nyd synet af forårets første sarte blomsterknopper, tag på stranden og få sand mellem tæerne og gå en lang tur i den gyldne efterårsskov. 

Du behøver ikke at tage til Hawaii for at få lidt mere Aloha ind i dit liv. Det kan praktiseres i hverdagen, men vi vil også opfordre dig til at tage det med dig, når du er ude at opleve verden og møder nye mennesker.

Der er dog kun ét sted, hvor du virkelig kan opleve Aloha på fuld styrke – og det er på en drømmerejse til Hawaii! Så hvis du vil have tanket godt op på Aloha-kontoen, så er det bare med at komme afsted. Se vores rejser til Hawaii her!

Hawaiian Jungle. Big island.
shutterstock_788212801
shutterstock_167004011

Kunne du li' opslaget?
Del på de sociale medier!

Andre indlæg fra USA

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*

*

*