Armenia (Zona Cafetera)

Armenia er en større by i Colombias kaffeområde. Byen er ikke den mest interessante, men du kan besøge et par seværdigheder, bl.a. den flotte stationsbygning fra 1927 eller tage på tur og opleve landbrugsparken Panaca, hvor der bor hele 4500 husdyr. 

Men det er Zona Cafetera, du kommer for at opleve. Det er det område i Colombia, hvor der er allerflest kaffeplantager, og du er omgivet af flotte bjerge og grøn natur. Det er et sted, du næsten SKAL se, når du er i Colombia. Vidste du, at Colombia er den næststørste eksportør af kaffe? På førstepladsen kommer Brasilien. Kafferegionen er af UNCESCO erklæret et World Heritage Site. Du kan (og bør!!) tage på en heldagsudflugt med kaffeoplevelser, hvor du kan lære om, hvordan kaffen plantes, plejes, plukkes, vaskes, skrælles, tørres, ristes osv - ja hele processen fra at bønnen lægges i jorden, til der står en dampende kop kaffe på bordet. Du kan også besøge Cocora Valley eller Carbonera, hvor du begge steder kan vandre gennem den smukke natur og se palmer så høje som højhuse. Hvis du vil have lidt mere aktive oplevelser, så snup en tur på mountainbike eller en vandretur i bjergene.

Rejser til Armenia (Zona Cafetera)

CO02
Bogotá, Villa de Leyva, Zona Cafetera, Cartagena, Santa Marta
CO07A
Bogota, Villavieja, San Agustin, Popayán, Armenia (Zona Cafetera), Medellín og Cartagena
Nyhed
CO09
Bogota, Villa de Leyva, Armenia (Zona Cafetera), Medellín (med udflugt til Guatape), Nuqui, Cartagena og Tayrona Nationalpark
CO15
Bogotá, Zona Cafetera, Cartagena, Panama City og Bocas del Toro

Hoteller i Armenia (Zona Cafetera)

Casa de Campo el Delirio ligger et stykke uden for Armenia og er et af C&C’s favorithoteller i Zona Cafetera. Det gamle hus er lavet om til et lille hotel med en helt fantastisk kolonitidsinspireret indretning. De gamle møbler og mange fine detaljer giver hotellet en helt særlig stemning. Værelserne ligeså, og her er det meste. Hotellet har en spisestue, hvor du kan nyde din morgenmad eller en skøn middag. På en varm dag kan du tage en kølig dukkert i poolen eller nyde roen og naturen i den store, skønne have, som omgiver hotellet. Du kan gå på internettet i lobbyen. Hotellet ligger dejlig tæt på lufthavnen.

Finca Hotel La Negrita ligger midt ude i naturen. Det ledes af et ægtepar, som laver mad, gør rent og passer farmen og alt, hvad der dyrkes af forskellige frugter og grøntsager, som man kun får i Sydamerika. De dejlige værelser er rustikt indrettet og har alt, hvad du har brug for: fan, minibar og toiletartikler. Stemningen på hotellet er hjemlig og hyggelig, ikke mindst på grund af de søde og hjælpsomme ejere, som virkelig har styr på tingene! Tag en kølig dukkert i poolen eller nyd den frodige have med palmer og kæmpe bambusser.

Finca Hotel Taiyary er et skønt hotel, med en helt fantastiske udsigt over skov og plantager som helt vil tage pusten fra dig. I det smukke, grønne område kan du virkelig slappe af. Hotellet er indrettet med Colombianske træmøbler og har en charmerende swimmingpool, der samtidig fungerer som en udkigspost til den gode udsigt. De veludstyrede værelser er enkle og dejlige.