Armenia (Zona Cafetera)

Colombia er et kaffeland, så du kan næsten ikke rejse til Colombia uden at besøge Zona Cafetera. Zona Cafetera er nemlig et område, hvor der er særlig mange kaffeplantager og smuk natur. Her har kun været turister i ca. 5 år, og vi synes, det er et område, du næsten SKAL se, når du er i Colombia. Vidste du, at Colombia er den næststørste eksportør af kaffe? På førstepladsen kommer naturligvis Brasilien. Kafferegionen er af UNCESCO erklæret et World Heritage Site. Som regel bor du i byen Armenia, der ikke er noget særligt, men ligger perfekt til at tage på udflugter. Du kan (og bør!!) tage på en heldagsudflugt med kaffeoplevelser, hvor du kan lære om, hvordan kaffen plantes, plejes, plukkes, vaskes, skrælles, tørres, ristes osv - ja hele processen fra at bønnen lægges i jorden til der står en dampende kop kaffe på bordet. Du kan også besøge Cocora Valley, hvor du kan gå en tur på 1-2 timer gennem den smukke natur. Eller se Salento, en hyggelig by, hvor du kan købe dig fattig i gode kunsthåndværksting.

Rejser til Armenia (Zona Cafetera)

CO12
Bogotá, Zona Cafetera, Santa Marta, Lost City Trek, Palomino og Cartagena
Nyhed
CO04
Bogota, Villa de Leyva, Zona Cafetera, Cartagena, Santa Marta, Tayrona
CO07
Bogota, Villa de Leyva, Girardot, Villavieja, San Agustin, Popayán, Zona Cafetera, Medellín
CO01
Bogota, Zona Cafetera, Cartagena, Santa Marta
CO09
Bogota, Villa de Leyva, Armenia (Zona Cafetera), Medellín (med udflugt til Guatape), Nuqui, Cartagena og Tayrona Nationalpark
CO15
Bogotá, Zona Cafetera, Cartagena, Panama City og Bocas del Toro
Nyhed
CO02
Bogotá, Villa de Leyva, Zona Cafetera, Cartagena, Santa Marta

Hoteller i Armenia (Zona Cafetera)

Casa de Campo el Delirio ligger et stykke uden for Armenia og er C&C’s favorithotel i Zona Cafetera. Det gamle hus er lavet om til et lille hotel med en helt fantastisk kolonitidsinspireret indretning. De gamle møbler og mange fine detaljer giver hotellet en helt særlig stemning. Værelserne ligeså, og her er det meste. Hotellet har en spisestue, hvor du kan nyde din morgenmad eller en skøn middag. På en varm dag kan du tage en kølig dukkert i poolen eller nyde roen og naturen i den store, skønne have, som omgiver hotellet. Du kan gå på internettet i lobbyen.

Finca Hotel La Negrita ligger midt ude i naturen. Det ledes af et ægtepar, som laver mad, gør rent og passer farmen og alt, hvad der dyrkes af forskellige frugter og grøntsager, som man kun får i Sydamerika. De dejlige værelser er rustikt indrettet og har alt, hvad du har brug for: fan, minibar og toiletartikler. Stemningen på hotellet er hjemlig og hyggelig, ikke mindst på grund af de søde og hjælpsomme ejere, som virkelig har styr på tingene! Tag en kølig dukkert i poolen eller nyd den frodige have med palmer og kæmpe bambusser.

Finca Hotel Taiyary er et skønt hotel, med en helt fantastiske udsigt over skov og plantager som helt vil tage pusten fra dig. I det smukke, grønne område kan du virkelig slappe af. Hotellet er indrettet med Colombianske træmøbler og har en charmerende swimmingpool, der samtidig fungerer som en udkigspost til den gode udsigt. De veludstyrede værelser er enkle og dejlige.