Atlanta

Atlanta er den største by i staten Georgia, og den levende by byder på masser af storbyoplevelser. Besøg midtbyen eller det luksuriøse område Buckhead, der er fyldt med interessante butikker og restauranter, som du kan slentre ind og ud ad.
Hvis du er interesseret i historie, kan du besøge Martin Luther King Jr. National Historic Site and Sweet Auburn District. Det var her, Martin Luther King blev født, og du kan se hans barndomshjem. Hans gravsted findes på The King Center.
Du kan også besøge The World of Coca-Cola Museum, hvor du kan lære om colaens historie og smage cola fra hele verden. Den almindelige Coca Cola smager selvfølgelig som sig selv, men der er jo mange sjove varianter som Cherry Coke og Vanilla Coke, som vi ikke gør os så meget i herhjemme - og de er da også en smagsprøve værd!

Trænger du til at komme lidt væk fra byens travlhed, kan du besøge Stone Mountains lidt øst for Atlanta. Dette er verdens største, fritliggende granitbjerg, og det er lidt af et imponerende syn. På den ene bjergside er der udhugget et portræt af 3 borgerkrigshelte, og om sommeren kan du opleve lasershows på bjerget.
Skal det være lidt vildere, kan du tage til forlystelsesparken Six Flags Over Georgia. Her er både vilde rutsjebaner og forlystelser for hele familien, så her er det nemt at få tiden til at gå!

Hoteller i Atlanta

Country Inn and Suites by Radisson Atlanta Airport South er et godt hotel, som ligger kun få kilometer fra byens centrum - og så bor du samtidig tæt på lufthavnen. Værelserne er dejlige og ordentlige, og så har du mulighed for, at se TV og lave dig en kop kaffe eller the på værelset. Du kan også bruge tid på internettet, da der er gratis wifi-forbindelse. Du får serveret en helt fin morgenmadsbuffet, hvor du kan vælge imellem et udvalg af fx frisk frugt, brød, kager og kaffe. Du kan spise på hotellet om aftenen, hvor du kan få både amerikanske og koreanske retter. Er vejret godt, så hop en tur i den udendørs pool. Du kan også bruge lidt energi i fitnesscentret inden du skal ud og opleve byen.