Bariloche

Bariloche er en af argentinernes foretrukne feriedestinationer. Området kan minde lidt om Schweiz med de mange søer og bjerge. I højsæsonen fra december til februar er her mange mennesker og masser af liv. I byen ligger det smukke torv Centro Civico, hvor alle bygningerne er opført i alercetræ og sten. Pladsen er indviet i 1940 af et dansk selskab, for i Bariloche er der en dansk koloni med ca. 100 personer. Dagene kan du bruge på at nyde de fantastiske landskaber. Lej en bil og kør rundt eller tag på en imponerende sejltur på en af de mange søer. Det smukke område er også oplagt at tage på vandreture i, og efter en dag i den friske luft, kan du forkæle dig selv med en smagsprøve på chokoladen, som byen er så kendt for. Her vrimler med lækre chokoladebutikker, så det bliver svært at vælge…Slut aftenerne af med en god middag. Her er masser af muligheder for store bøffer og rødvin – og argentinerne er jo som bekendt gode til at lave begge dele!

Hoteller i Bariloche

Hotel Bariloche Flat er et simpelt og lidt slidt hotel, men det ligger super godt ud til Natuel Huapi Lake i centrum af Bariloche. Personalet her er varmt og venligt, og du kan nemt spørge dem til råds, hvis du vil opleve byen og naturen. Værelserne er meget små, og her er faktisk ikke meget andet end en seng med et sengebord. Den centrale beliggenhed gør, at der godt kan være lidt lyde fra gaden, men det kan heldigvis løses med et par ørepropper. Morgenmaden er enkel, og du spiser den i spisestuen med den skønneste udsigt ud over søen. Det er også her, du kan gå på hotellets gratis wifi. 

Hotel Edelweiss er et rigtig dejligt hotel med en super beliggenhed – i gåafstand til mange butikker og restauranter i centrum. Fra de øverste etager på hotellet er en fantastisk udsigt udover vandet og bjergene. Bariloche minder lidt om Schweiz – og hotellets navn er da også inspireret af Edelweiss blomsten, som blandt andet gror i Alperne. Værelserne er pæne og hyggelige og godt indrettet med blandt andet gratis wifi (når det virker), TV, hårtørrer og værdiboks – dog er her ingen aircondition. Walter i receptionen og de andre ansatte er rigtig flinke og vil meget gerne hjælpe, hvis du har spørgsmål. På restauranten kan du få lækre argentiske retter – prøv fx patagonsk ørred. Morgenmaden er rigtig god med et stort udvalgt, bl.a. frisk frugt, varme retter og frisk juice. Hop en tur i den indendørs pool, der ligger på 5.etage og har en fantastisk udsigt eller få lidt sved på panden i hotellets træningslokale – hvis altså ikke du har fået sved nok på panden af vandreturene i bjergene.  

Rejser til Bariloche

AR08
Buenos Aires, Bariloche og San Martin de los Andes
918
Santiago de Chile, Puerto Varas, Peulla. Bariloche, Buenos Aires, Iguazu, Rio de Janeiro