Ben Tre (Mekong)

Ben Tre er en lille by, som ligger i Mekong Delta. Her lever og arbejder folk langs de små floders bredder - de laver mursten, fletter måtter og arbejder med kokosnødder – eller også høster de afgrøder på de mange rismarker og plantager. Her er hyggelige markeder og dejlige cykelruter, men den helt store seværdighed er selvfølgelig Mekong Deltaet – et fladt landskab med masser af floder, der udspringer langt herfra oppe i Tibet. Mekong Deltaet er et af Vietnams mest frugtbare områder, dels på grund af klimaet, men også på grund af de mange kanaler og bifloder. Her bliver der dyrket velsmagende tropiske grøntsager og frugter, som sælges på de mange flydende markeder. Og så er her selvfølgelig rismarker, rismarker og atter rismarker – her er simpelthen så smukt, grønt og frodigt, så langt øjet rækker! Det er også værd at besøge det berømte bjerg Sam Mountain, som ligger syv kilometer fra Chau Doc. 

Rejser til Ben Tre (Mekong)

333
Hanoi, Mai Chau, Hanoi, Halong Bay, Dong Hoi, Hue, Hoi An, Ho Chi Minh City, Ben Tre (Mekong), Chau Doc (Mekong), Phnom Penh, Siem Reap og Sihanoukville

Hoteller i Ben Tre (Mekong)

Du bliver indkvarteret hos en vietnamesisk familie, hvor du også får din aftensmad. Homestays er meget forskellige, og du kan forvente alt lige fra simple sovesale med madras på gulvet og das i gården til private værelser med badeværelser til. Det er en stor oplevelse - og du skal forvente dig oplevelse frem for komfort.