Berastagi

Berastagi ligger i 1.300 meter højde, og luften her er kølig og klar i forhold til Sumatras lavland. Byen er omgivet af marker og plantager, og du finder en ren overflod af vidundelige frugter og grøntsager på de livlige markeder. Områdets specialitet er passionsfrugter, så dem bør du bare prøve. Tæt på byen ligger 2 vulkaner: Gunung Sinabung og Gunung Sibayak og begge kan nemt bestiges. Fra toppen af vulkanerne er der en fantastisk udsigt ud over regnskoven og de frodige bjerge, og den friske, kølige bjerglufte kan fjerne selv de værste bekymringer. 

Hoteller i Berastagi

Berastagi Cottages er dejligt beliggende i en smuk have lidt uden for byen. Husk at det kan være køligt i bjergene, så tag en varm trøje med.

Sibayak Hotel er et ældre, ret slidt hotel, som ligger med skøn udsigt til både Sibayak og Sinabung vulkanerne. Det er et stort hotel med både små huse og værelser spredt rundt på området. Dit værelse er af ældre dato, men rummeligt. På hotellet har du WiFi, men forbindelsen er ikke den bedste, men hvad skal du også med WiFi, når du bor nær så flot natur? Kun 5 minutter fra hotellet ligger der et skønt frugtmarked, hvor du også kan købe souvenirs i mange former. Spis en simpel men ok morgenmad i restauranten, inden du starter din dag og slut af med en sjov omgang karaoke på hotellet karaokebar. Køl af i poolen eller sved ud på tennisbanen - det er op til dig!

Rejser til Berastagi