Bohorok

Bohorok ligger smukt omgivet af bjerge og floder, men området er mest kendt for sit orangutangcenter. Her lever orangutangerne frit i junglen, men der bliver stillet mad frem til dem hver dag, så indimellem dukker de op ved foderstederne, når de bliver sultne. I området ligger også en masse små landsbyer, kæmpestore plantager med olie- og gummitræer. Floden byder også på masser af muligheder for sejlture, og her skal du holde øje med både vand, land og luft, for måske ser du nogle spændende dyr undervejs.

Hoteller i Bohorok

Bukit Lawang Ecolodge er et dejligt lodge helt ude i naturen lige ved indgangen til nationalparken, hvor de mange orangutanger bor. Lodgen har meget fokus på bæredygtighed og naturlige ressourcer, så dit værelse er meget simpelt - du har seng med myggenet og badeværelse, men ellers er du helt i ét med naturen. Lodgens helt nye restaurant er et helt specielt syn! Bygget i bambus og ler har den en fantastisk form, der er vild at se på – nærmest lidt som Noahs ark. Gå en tur i det frodige område og se den spændende køkkenhave, hvor restauranten selv dyrker mange af ingredienserne til menuen. Du bor lige ved siden regnskoven, så tag ud på en af de mange stier og kig efter fugle, orangutanger og regnskovens andre vilde dyr.

Rindu Alam Hotel er et pænt men simpelt sted uden a/c eller varmt vand. Det ligger dejligt midt i skoven med udsigt til floden.

Rejser til Bohorok