Boquete

Boquete er en lille by i Chiriqui-provinsen i Panamas vestlige højland. Byen ligger smukt, omgivet af bjerge for foden af den kæmpemæssige Baru Vulkan, og en smuk flod løber gennem midten af byen. Området er mest kendt for fantastiske udsigter, smukke haver og de utallige omkringliggende kaffeplantager. På spansk betyder Boquete ”kløft”, og her er også en kløft mellem bjergene, som folk igennem tiden har vandret igennem, når de skulle fra den ene ende af landet til den anden i deres søgen efter guld. Oppe i bjergene er luften kølig og frisk, og det er helt fantastisk at vandre rundt i den smukke natur. Du kan også komme rundt på hesteryg eller med bil, og der er masser af spændende fugle, vandfald og varme kilder at udforske, så det er bare om at komme af sted. Kaffeplantagerne skal næsten også besøges, og så må du heller ikke snyde dig selv for at smage en kop kaffe brygget på områdets egne kaffebønner. Så bliver kaffen næsten ikke friskere!

Rejser til Boquete

PAN01
Panama City, Boquete, Bocas del Toro

Hoteller i Boquete

Boquete Tree Trek Mountain Resort er et helt i gennem hyggeligt sted, der ligger roligt og fredfyldt i bjergene omgivet af tågeskov og kaffeplantager. Du bor i fine bjælkehytter med trævægge og træmøbler, der giver stedet en rustik og sommerhusagtig stemning. Der er en lille terrasse foran din hytte, hvor du kan sidde og lytte til skovens fugle og indsnuse duften af Jasmin, og du har selvfølgelig også et badeværelse med varmt og koldt vand. På restauranten kan du få lækker mad og vin til en fornuftig pris, så du behøver ikke at tage ned til byen, hvis du ikke har andre ærinder – i weekenden er der også live musik! Her midt i tågeskovene er der selvfølgelig masser af muligheder for udflugter som canopy walks, ziplining, kaffeudflugter og fugleture, spørg det søde personale, om de vil arrangere det for dig. Wifi-forbindelsen er overraskende god, når man tænker på, at du er højt op i bjergene!

Hotel Fundadores

Ladera Hotel er et godt hotel, som ligger ved foden af de grønne bjerge. Her bor du i rolige omgivelser med masser af smukke blomster lige ud til Caldera floden, og du kan gå ind til byen på omkring 10 minutter. Værelserne er gode med TV og gratis wifi (når det ellers virker). Du får masser af frisk luft og den kølige, friske bjergluft betyder, at der ikke er brug for aircondition på værelserne. De ansatte på hotellet er ikke alle lige gode til engelsk, men de er alle sammen venlige og hjælpsomme. Når du vender tilbage til hotellet med dagens oplevelser i rygsækken, så nyd en af mange fantastiske retter, som den spanske kok kokkererer, på hotellet restaurant, fx blæksprutte. Morgenmaden er også rigtig god – med et godt udvalg!