Buenos Aires

Når du rejser til Argentina, kommer du næsten ikke uden om et besøg til Buenos Aires. Buenos Aires bliver kaldt ”Sydamerikas Paris”, for den minder mere om en europæisk by end en sydamerikansk. Grunden til dette er blandt andet, at langt størstedelen af byens indbyggere er europæiske tilflyttere, der har været med til at give deres præg på byens udvikling. Buenos Aires er ikke en by, du skal tage til for at se store monumenter og seværdigheder – dog bliver du nødt til at besøge Recoleta bydelen med de mange smukke bygninger og den meget interessant Retiro kirkegård, som er en af byens største seværdigheder. Det bedste ved byen er den helt specielle stemning! Tag på slentretur i de forskellige bydeles hyggelige gader og gør som argentinerne selv og hvil benene på en af byens grønne pladser – selv folk i forretningstøj lægger sig i græsset og slapper af i frokostpausen. Her i byen blev tangoen født, og dansen kan opleves overalt. Du kan tage på danseskoler, ud og se tangoshows eller slå et smut forbi San Telmo-pladsen en søndag, hvor forbipasserende argentinere pludselig stopper op og danser. Du kan også besøge det lyserøde palads, hvor præsidentens kontor ligger, tage hen og se det kæmpe Teatro Colon eller vandre langs havnefronten i det moderniserede Puerto Madero område, hvor der ligger mange smarte, lækre restauranter og cafeer i de gamle havnebygninger. Har du brug for en udflugt, så tag ud til Tigre-deltaet, der er et stort område med kanaler og floder.  Her ligger flotte huse side om side, og mange argentinere kommer til for at holde weekend. Du SKAL også opleve en festaften på El Querandi, – det er en eventyrlig oplevelse! I baglokalet på den verdensberømte og flotte Café Tortoni er der ofte tangoforestillinger, men selvom du ikke kommer her for at se tango, bør du helt sikkert komme for at prøve deres specialitet: “Chokolato denso og churros” – den lækreste mælk med smeltet chokolade.

Rejser til Buenos Aires

AR75
Santiago de Chile, Mendoza, Buenos Aires, Iguazu
AR90
Buenos Aires, Regnskov (Misiones Forest), Iguazu
AR36
Buenos Aires, Puerto Madryn, El Calafate, Ushuaia og Buenos Aires
AR07
Buenos Aires, Salta, Cafayate, Cachi, San Antonio de los Cobres og Purmamarca
AR08
Buenos Aires, Bariloche og San Martin de los Andes
AR09
Buenos Aires, Bahía Bustamante, Puerto Madryn og Esteros del Ibera
AR02C
Buenos Aires, Iguazu, Rio de Janeiro

Hoteller i Buenos Aires

Dazzler Recoleta er et meget smart og flot hotel, der ligger i Recoleta bydelen tæt på den berømte kirkegård. Her er lyse, moderne værelse indrettet i enkle stil og med gode faciliteter. Her er også en dejlig pool og fitness center.

Hotel Patios de San Telmo ligger i Buenos Aires bydelen San Telmo, omkring 14 minutter fra Plaza Mayo. Du kan nemt gå ud til restauranter og butikker i nærheden, og det ligger også kun et par minutters gang fra søndagsmarkedet. Værelserne er små og pæne med gratis wifi, minibar og TV. Hotellet har en super charmerende gårdhave og flere terrasser med kurvemøbler og potteplanter, der giver stemning og hygge. Morgenmadsbuffet er helt fin, og du kan bestille frisklavet røræg ved siden af. Der er selvfølgelig også en opvarmet pool på tagterrassen, som du kan bruge, når du ikke er ude og opleve byen. 

Scala Hotel Buenos Aires er et virkelig flot, nyt hotel, der ligger midt i Buenos Aires – tæt på gode restauranter og i gåafstand fra Plaza Mayo og San Telmo-kvarteret. Selvom det er nyt - splinternyt faktisk - vil du stadig føle dig hjemme, for stemningen er hyggelig, og personalet er virkelig imødekommende. Du bor på store, fine værelser, hvor du har TV, aircondition, WiFi og minibar, så du også kan få slukket tørsten. Du får en lækker morgenmad med mange forskellige muligheder at vælge mellem, så du kan lægge en god bund, inden du skal ud og udforske området. Metroen ligger næsten lige uden for døren, så du kommer hurtigt rundt i byen. Hotellet har to fine haver, hvor du kan slappe lidt af i solen og nyde udsigten ud over byens tage og vandet – den ene er på toppen af hotellet med udsigt, og den anden er en terrasse lidt længere nede. På tagterrassen er også en lillebitte pool, hvis du trænger til et kølig dyp – baner kan du ikke ligefrem svømme, for det er en meget lille pool. Spis dejlig mad i restauranten eller tag på opdagelse på de mange restauranter i kvarteret.