Buenos Aires

Når du rejser til Argentina, kommer du næsten ikke uden om et besøg til Buenos Aires. Buenos Aires bliver kaldt ”Sydamerikas Paris”, for den minder mere om en europæisk by end en sydamerikansk. Grunden til dette er blandt andet, at langt størstedelen af byens indbyggere er europæiske tilflyttere, der har været med til at give deres præg på byens udvikling. Buenos Aires er ikke en by, du skal tage til for at se store monumenter og seværdigheder – dog bliver du nødt til at besøge Recoleta bydelen med de mange smukke bygninger og den meget interessant Retiro kirkegård, som er en af byens største seværdigheder. Det bedste ved byen er den helt specielle stemning! Tag på slentretur i de forskellige bydeles hyggelige gader og gør som argentinerne selv og hvil benene på en af byens grønne pladser – selv folk i forretningstøj lægger sig i græsset og slapper af i frokostpausen. Her i byen blev tangoen født, og dansen kan opleves overalt. Du kan tage på danseskoler, ud og se tangoshows eller slå et smut forbi San Telmo-pladsen en søndag, hvor forbipasserende argentinere pludselig stopper op og danser. Du kan også besøge det lyserøde palads, hvor præsidentens kontor ligger, tage hen og se det kæmpe Teatro Colon eller vandre langs havnefronten i det moderniserede Puerto Madero område, hvor der ligger mange smarte, lækre restauranter og cafeer i de gamle havnebygninger. Har du brug for en udflugt, så tag ud til Tigre-deltaet, der er et stort område med kanaler og floder.  Her ligger flotte huse side om side, og mange argentinere kommer til for at holde weekend. Du SKAL også opleve en festaften på El Querandi, – det er en eventyrlig oplevelse! I baglokalet på den verdensberømte og flotte Café Tortoni er der ofte tangoforestillinger, men selvom du ikke kommer her for at se tango, bør du helt sikkert komme for at prøve deres specialitet: “Chokolato denso og churros” – den lækreste mælk med smeltet chokolade.

Rejser til Buenos Aires

AR90
Buenos Aires, Regnskov (Misiones Forest), Iguazu
AR02C
Buenos Aires, Iguazu, Rio de Janeiro
AR36
Buenos Aires, Puerto Madryn, El Calafate, Ushuaia og Buenos Aires
AR75
Santiago de Chile, Mendoza, Buenos Aires, Iguazu
AR07
Buenos Aires, Salta, Cafayate, Cachi, San Antonio de los Cobres og Purmamarca
AR08
Buenos Aires, Bariloche og San Martin de los Andes
AR09
Buenos Aires, Bahía Bustamante, Puerto Madryn og Esteros del Ibera

Hoteller i Buenos Aires

725 Continental Hotel er en smuk, gammel bygning, der er renoveret fuldstændigt med moderne møbler og farverige detaljer. Det ligger centralt i storbyen mellem Plaza de la Republica og det lyserøde palads, så du kan nemt gå til flere seværdigheder. De gode værelser er rummelige og veludstyrede, og her er gratis internet. På tagterrassen kan du dase i en liggestol ved poolen, og hvis du har brug for at røre dig lidt, tager du bare en tur på løbebåndet i træningslokalet. Her er der også solarium og sauna. Hotellets restauranter serverer let, god mad, og i baren på tagterrassen kan du sippe farverige cocktails.

Castelar Hotel er et skønt, ældre, klassisk hotel fra det aristokratiske Argentina. Det ligger perfekt i centrum tæt ved Plaza de Mayo, og her er en herlig bar, hvor det er skønt at sidde og nyde atmosfæren med en drink. Værelserne er klassisk indrettede med enkle faciliteter, og de er lidt slidte, men OK. Der er ikke internet på værelserne, men hotellet har et lille, gratis internethjørne.

Dazzler Recoleta er et meget smart og flot hotel, der ligger i Recoleta bydelen tæt på den berømte kirkegård. Her er lyse, moderne værelse indrettet i enkle stil og med gode faciliteter. Her er også en dejlig pool og fitness center.

Hotel Patios de San Telmo ligger i Buenos Aires bydelen San Telmo, omkring 14 minutter fra Plaza Mayo. Du kan nemt gå ud til restauranter og butikker i nærheden, og det ligger også kun et par minutters gang fra søndagsmarkedet. Værelserne er små og pæne med gratis wifi, minibar og TV. Hotellet har en super charmerende gårdhave og flere terrasser med kurvemøbler og potteplanter, der giver stemning og hygge. Morgenmadsbuffet er helt fin, og du kan bestille frisklavet røræg ved siden af. Der er selvfølgelig også en opvarmet pool på tagterrassen, som du kan bruge, når du ikke er ude og opleve byen.