Buzios

Buzios er en af Sydamerikas allerbedste, små ferieperler! Den livlige ferieby var tidligere en lille fiskerby, indtil Brigit Bardot gjorde den kendt for sine mange flotte strande og bugter. I dag er Buzios en rigtig ferieby med masser af sommerhuse, hyggelige pousadaer og en dejlig atmosfære. Her er fashionabelt, men alligevel er stemningen afslappet. Udover strandene, det turkisblå hav og de omkringliggende grønne bakker, er her også en lille, flot kystpromenade og en lang, charmerende hovedgade med smarte barer, lækre, små restauranter og kunstgallerier. Slap af på en af de bedste strande i byen, Praia de Joao Fernandes. Køb måske 15 østers, og sælgeren åbner en ad gangen og hælder citron på, mens du spiser dem. Du kan også komme på et par udflugter - en god mulighed, når der er højvandet, og de flotte, brede strande næsten kan forsvinde. En bådtur til Arraial do cabo og Cabo Frio tager dig forbi krystalklart vand, der er perfekt til snorkling, en fredet ø med grotter og smukke strande, hvor der ofte kan ses delfiner og skildpadder, og et gammelt fort fra 1516. Altså, hvis du ikke nyder livet i Buzios, så er det dig, der er noget galt med!

Rejser til Buzios

Hoteller i Buzios

Bossa Nova er et nyt lille og hyggeligt hotel med blot 9 værelser ejet af C&Cs gamle ven Germano. Det ligger i et stille område omgivet af træer, men kun 700 meter fra centrum og hovedgaden Rua Das Pedras og tæt på både Tartaruga- og Ferradura-stranden. Helt nye værelser med aircondition, tv og køleskab. Hotellet har pool, gratis WiFi på fællesarealerne og godt humør. Spørg Germano (han taler dansk!) under morgenmaden om de bedste strande, gode steder at spise eller hvad du har brug for. Han er altid parat til at hjælpe.

Pousada Abracadabra er et moderne hotel, der har en fantastisk beliggenhed i Buzios-bugten kun få minutter til centrum, hvor du kan finde butikker og restauranter. Slap af i hotellets restaurant og nyd den enestående udsigt over bugten eller måske ved swimmingpoolen. Alle værelser har gratis internet og aircondition.

Pousada Bucaneiros er et lille romantisk hotel med en god beliggenhed i en stor fantastisk have. Hotellet har bl.a. en dejlig pool, spa, sauna og aktivitets- og massagerum. Lej en cykel på hotellet og kør ned på stranden, som kun ligger få minutter derfra eller tag ind til den populære gade Rua das Pedras. Værelserne er nydeligt indrettet og har bl.a. aircondition og kabel-tv.

Herligt græsk-inspireret luksushotel, der ligger på samme gade som vores andet gode hotel, San Germain. Hotellet byder på 24 timers åben bar, vaskeservice, leje af buggy og både osv. Derudover er der swimmingpool med udsigt ud over havet. På hotellet kan du hver dag nyde morgenmaden på hotellets restaurant, på dit luksus-værelse eller ved poolen. Hotellet har mange trapper og egner sig ikke for folk, der er dårligt gående.

Pousada La Chimere er et charmerende hotel, der ligger perfekt ved centrum og kun 30 meter fra Ossos Beach. Det er et dejligt hotel med en speciel arkitektur, som kombinerer det moderne og det rustikke. Venligt personale og komfortable værelser som vedligeholdes godt. TV, aircondition og gratis Wifi i fællesarealerne.

Pousada Vila do Mar er et delikat hotel, der ligger lige i centrum af Buzios. Byen har kun en hovedgade, og hotellet ligger ca. 100 meter derfra. Hotellet er smagfuldt indrettet, mange af værelserne har skøn udsigt, og du kan sidde ved den lille pool, i baren eller i en af de små lækre saloner og bare slappe af

Vila d'Este er simpelthen et af de bedste steder i Buzios, og det ligger rigtig godt med direkte adgang til promenaden, og kun 5-10 minutters gang fra en smuk sandstrand. Værelserne er lyse og hyggelige og har det hele: air condition, minibar og hårtørrer samt internetadgang. Fra hotellets lækre pools har du en skøn udsigt udover vandet, som du kan nyde, mens du bliver kølet af. Restauranten har lækker mad, men der er også gode restauranter langs promenaden, som du må ud og udforske.