Can Tho (Mekong)

Can Tho er den største by i Mekong Deltaet, og byen er især kendt for de charmerende flydende markeder, hvor folk fra området har travlt med at handle alle mulige sjove varer. Her er virkelig liv og glade dage! Boderne bugner af lækre, eksotiske frugter, friske grøntsager og håndlavede ting, så det gælder om at have pengene parat! Der er også spændende markeder inde i selve byen. Det er både sjovt at besøge det travle, kaotiske marked, som sælger dagligdagsting som kød, fisk og grøntsager, og de lidt mere turistede markeder, som sælger tøj og nipsting. Og så er her en dejlig promenade langs floden og masse smukke templer og kirker - fx den store Quang Duc Pagode, hvor der bor buddhistiske munke. Can Tho bliver kaldt ”indgangen til Mekong Deltaet”, og de fleste, som tager til byen, kommer da også for at besøge netop dét! Mekong Deltaet er et fladt landskab med masser af floder, der udspringer langt herfra oppe i Tibet. Mekong Deltaet er et af Vietnams mest frugtbare områder, dels på grund af klimaet, men også på grund af de mange kanaler og bifloder. Her bliver der dyrket velsmagende tropiske grøntsager og frugter, som sælges på de mange flydende markeder. Og så er her selvfølgelig rismarker, rismarker og atter rismarker – her er simpelthen så smukt, grønt og frodigt, så langt øjet rækker!

Hoteller i Can Tho (Mekong)

Kim Tho Hotel er et rigtig godt hotel, der er forholdvis nyt. Alle værelser har wi-fi , bad/toilet mm. Her serveres dejlig stor international morgenbuffet i restauranten og hotellet har også en spa afdeling, hvor du har mulighed for at tilkøbe massage, jacuzzi, dampbad og sauna.

Ninh Kieu 2 er et helt OK hotel, og det ligger rigtigt godt i forhold til at opleve byen - tæt ved floden og turistområderne. Værelserne er gode og rene, og der aircondition, skrivebord, TV, minibar og gratis internet. Der er ingen pool men mulighed for at slappe af i hotellets spa, og så er der også en bar på taget. 

Saigon Can Tho Hotel ligger midt i byen tæt på Ninh Kieu-kajen og lige op ad natmarkedet, restauranter osv. Det er et enkelt men nydeligt hotel med gode værelserne, der alle har aircon, wi-fi, bad/toilet, the/kaffe faciliteter og tv.

Victoria Can Tho Resort er det lækreste hotel i Mekong Deltaet. Det ligger helt fantastisk lige ud til floden omgivet af en smuk, grøn have - kun 15 minutters sejltur fra byen. De dejlige værelser er store og flotte med både et siddeområde, et skrivebord og en balkon, hvor du kan sidde og slappe af om aftenen. Det søde personale arrangerer både sejlture på floden, båd ind til byen og mountainbiking rundt i området, så du kommer ikke til at kede dig. Tag en dukkert i den skønne pool, forkæl dig selv med en tur i spa og slut af med en lækker middag på restauranten - kan det blive bedre?

Rejser til Can Tho (Mekong)

377
Hanoi, Hue, Hoi An, Ho Chi Minh City, Mekong, Coco Beach
307
Hanoi, Sapa, Hue, Hoi An, Mekong, Ho Chi Minh City