Cancun

Cancun er Mexicos førende resort-by med all inclusive eller 5-stjernede hoteller, fine restauranter og et levende natteliv. Her kan du shoppe amok, gå på bar eller bare ligge og dase på den kridhvide strand, mens du kigger ud over det turkisblå hav. Men Cancun er mere end det gode liv på stranden. Området omkring byen er fuld af historie, kultur og natur, så der er udflugtsmuligheder for enhver smag. Tag på dagstur til de berømte mayaruiner Tulum eller Chichen Itza og lær mere om den spændende mayakultur, der havde sin storhedstid for flere tusinde år siden. Oplev områdets eksotiske dyreliv både over og under havoverfladen i en af de omkringliggende naturparker og kom helt ned i gear på en tur til en af områdets mindre paradisøer som Isla Mujeres, hvor hav og himmel kan nydes i fred og ro. For lidt underholdning, kan du besøge en af aktivitetsparkerne, der ligger langs kysten og prøv adrenalinpumpende aktiviteter. Der er ingen risiko for, at du kommer til at kede dig i Cancun – måske det faktisk bliver sværere at nå alt det, du gerne vil?

Hoteller i Cancun

Beachscape Kin Ha Villas & Suites er et dejligt resort, der ligger skønt lige ved stranden. Omgivelserne er grønne, mange palmer og blomster, her er pool, 2 gode restauranter og mulighed for mange udflugter både til vands og til lands. Her er dejligt for både det romantiske par og familien. I de pæne værelser er der 2 senge, kaffemaskine, wifi og terrasse eller balkon. Hotellet har også små lejligheder med fuldt udstyret køkken.

Courtyard Cancun Airport ligger – som navnet antyder – dejlig tæt på lufthavnen, og altså ikke ud til vandet. Det er super godt hotel med en fin, grøn have fuld af blomster, træer og springvand og en pool med masser af liggestole, hvor du kan dase i varmen. Værelserne er pæne uden for mange dikkedarer, og du har både aircondition og gratis wifi. Spis på hotellets rigtig gode restaurant, hvor betjeningen er helt i top, eller tag ind til byens centrum.

Great Parnassus All Inclusive Resort & Spa er et stort og dejligt hotel med alverdens faciliteter, beliggende lige ned til stranden, og samtidig tæt på det hele. Hotellet er All Inclusive så slap af, spis, drik og nyd livet i en af de mange liggestole, enten ved poolen eller på stranden. De dejlige værelser har alle delvis havudsigt med balkon og et stort badeværelse. Der er pool/legeland til børnene og et hav af restauranter at vælge mellem.

Hotel Dos Playas er et hyggeligt, enkelt, mindre hotel, beliggende lige ned til stranden i Cancuns centrale hotelområde. Værelserne er simple, men pæne, og har aircondition, balkon/terrasse og udsigt til enten haven eller vandet.

Rejser til Cancun

MX05
Cancun, Isla Mujeres, Tulum og Playa del Carmen
MX34
Guatemala City, Lake Atitlán, Antigua, Cancun, Merida, Playa del Carmen.
MX37
Cancun, Isla Holbox, Chichen Itza og Mahahual