Cartagena

Cartagena er en smuk og eventyrlig by fuld af romantik og legender. Byen blev grundlagt 1533 af Pedro de Heredia, og her er en smuk gammel bydel med bymur og mange historiske pladser. Det er virkelig betagende at gå rundt i de farvestrålende gader og se den gamle bydel eller besøge markedet, hvor du udelukkende kan købe ting til den søde tand. Her er også et bohemeagtigt Getsemaní område, hvor du kan gå rundt og købe friskpresset juice fra en gadesælger på vejen, og særligt om aftenen liver Holy Trinity pladsen op med dans og glæde. Sæt dig og nyd stemningen. Hvis du vil have mere dans og musik, bør du besøge Café Havana en aften efter kl. 22, der står den nemlig på salsarytmer. Du kan også besøge Cartagena Gold Museum, Inquisition paladset og Las Bóvadas, der er del af den gamle bymur og var originalt en fangekælder. Byen har masser af biblioteker, blandt andet Bartolomé Calvo biblioteket, der blev bygget i 1843, og se også Heredia teateret, der åbnede i 1911 og er inspireret af Teatro Tacón i Havana. Lidt uden for den gamle bydel ligger fortet San Felipe de Barajas, der blev bygget af spanierne i 1536, da pirater, briter og franskmænd begyndte at angribe byen fra landsiden. Du får en smuk udsigt over byen fra La Popa bakken og kan drømme dig 500 år tilbage. Stemningen, seværdighederne og de dejlige mennesker er grunden til, at du tager hertil. Ja, og der er selvfølgelig også udmærkede sorte strande, men i dette tilfælde er det de mindste at stedets attraktioner. Hvis du vil have strand, kan du tage til bystranden i den gamle bydel, men Playa Blanca, der ligger 20 min væk i båd, er et klart bedre bud til en dejlig stranddag. Du kan også tage på en heldags udflugt til Isla del Rosario. Vi er ikke de eneste, der har forelsket os i Cartagena, og derfor deler du byen med en masse andre turister og gadesælgere.

Rejser til Cartagena

CO05
Bogotá, Salento (Zona Cafetera), Cartagena og Isla Mucura
CO16
Bogotá, Leticia (Amazonas), Salento (Zona Cafetera), Medellin, Palomino og Cartagena.
CO01
Bogota, Zona Cafetera, Cartagena
CO07A
Bogota, Villavieja, San Agustin, Popayán, Armenia (Zona Cafetera), Medellín og Cartagena
Nyhed

Hoteller i Cartagena

Casa India Catalina er et lille hotel med perfekt beliggenhed i det historiske centrum i Cartagena. Det ligger i en ældre og charmerende bygning, og bliver bestyret af Donovan og Cindy. Her er flotte blomsterudsmykninger og en lille pool, hvor du kan køle af. Alle værelser har minibar, aircondition, gratis WiFi og safetybox. Morgenmaden består af brød, marmelade, æg, frugt, juice og en typisk lokal ret.

Hotel 3 Banderas er et herligt hotel, der ligger i den gamle bydel i en rolig, farverig gade, og herfra kan du nemt gå til alle byens små, sjove pladser og torve. Værelserne er enkle, men har det du skal bruge, inklusiv gratis internet. En charmerende gårdsplads midt i hotellet udgør en lille, grøn oase og på hotellets lille tagterrasse kan du nyde roen. Der er også en lillebitte pool. Pigerne i receptionen taler godt engelsk og kan hjælpe dig med hvad som helst. Hotellet blev først anbefalet til C&C Travel af nogle gæster, der har rejst meget i Colombia. Det er value for money.

Hotel don Pedro de Heredia ligger på en lille gade inden for den gamle bymur omkring 100 meter fra Plaza San Diego. Indretningen er rustik med rå murstensvægge, solide træmøbler og en masse dejlige planter, som giver stedet en rolig atmosfære. Værelserne er ikke noget at prale af, men her er, hvad du har brug for: minibar, aircondition og gratis internet. Om morgenen spiser du morgenmad på en dejlig terrasse med udsigt over byen - og hvis udsigten her ikke er nok for dig, kan du få en rigtig god udsigt over byens tårne og gamle bygninger fra hotellets tagterrasse. Efter en lang byvandring kan du dase i hotellets swimmingpools.

Vi researcher vores destinationer rigtig grundigt og beskrivelse og billeder af dette hotel kommer snart!

Spørg vores rejsekonsulenter om mere information på telefon 3315 3322.