Cayo Coco

Cayo Coco

Cayo Coco er del af en række øer kaldet Jardines del Rey – kongens haver - og den er da også en konge værdig! Øen er stor - ca. 370 kvadratkilometer, og en af de mest kendte i området. Langbroer forbinder øerne, så du kan nemt komme tørskoet fra ø til ø. Her er lange, hvide strande, knaldblåt hav, palmer i en uendelighed og langt mellem hotellerne – derfor er der ikke så mange turister, som på de mere kendte strande, fx Varadero. Størstedelen af øen er dækket af grønt, og her lever mere end 200 forskellige fuglearter, heriblandt 30.000 flamingoer! Du kan sejle gennem regnskoven på eventyrlige og lynhurtige ture i speedbåd, men er du mere til en stille og rolig dag på havet, kan du komme ud på en heldagstur med katamaran. 

Hoteller i Cayo Coco

Hotel Melia TRYP Cayo Coco er et stort resort, som ligger mellem en naturlig sø med flamingoer og den lækre strand. Det store resort er fuld af aktiviteter som vandsport, beachvolley, fitness og tennis – det er bare at slå dig løs. På dit værelse har du minibar, TV og aircondition. Resortet har hele syv gode restauranter og fire barer, så prøv noget nyt hver dag. Hop i én af de tre pools og bliv kølet af fra solens stråler. Skal du helt ned i gear, så besøg resortets pool og få løsnet op i kroppen. Selvom du bor på et stort resort, er du altid omgivet af opmærksomt personale, som hjælper med hver en lille ting.

Melia Cayo Coco er et dejligt stort hotel kun for voksne, som ligger mellem søen og stranden. Hotellet er delt i to områder - ét med pælebungalows ude på vandet og ét på land. Hotellet har hele fire restauranter, så du skal nok få sat dine smagsløg på prøve! På dit værelse har du både TV, aircondition og minibar, så du kan nyde en kold drik i varmen. Er du på udkig efter mere specielle drinks, har hotellet hele otte barer, hvor du kan smage lidt af det hele og nyde aftenerne. Slap af i ro og mag ved den store pool eller sved ud i fitnessrummet, på tennisbanen eller på beachvolleybanen. Nyd roen og den sjove underholdning, som du kan se i det udendørs teater om aftenen – husk en drink, du har jo fri.

Sol Cayo Coco er et godt all inclusive resort og ligger på en strand af fin, hvidt sand, omkranset af kokospalmer. Det er det eneste hotel i området med adgang til to forskellige strande: Playa Las Coloradas og Playa Larga. Hotellet er velgenet til familier og da det kun er 1 km fra koralrev er det også perfekt til fiskeri og dykning. Alle værelser har aircondition, TV og køleskab.