Cayo Santa Maria

Cayo Santa Maria er en mindre ø på omkring 50 kvadratkilometer. Øen ligger blandt en række andre mindre øer, der kaldes Jardines del Rey – kongens haver – og når du har været her, ved du hvorfor, de hedder sådan. Her er nemlig en konge værdigt, og det kan være lidt svært ikke at føle sig veltilpas og afslappet, når du ligger i skyggen af en palme på den kridhvide strand og kigger ud over det turkisblå hav. Der er bygget en lang bro ud til øen, så du kan komme tørskoet ud til daseferien. Hovedattraktionen på øen er uden tvivl de smukke strande, der sammenlagt er 13 km lange. Hotellerne er samlet på et 6 kilometer langt stykke af stranden, så går du lidt uden for hotelområdet, kan du finde fredelige, uberørte strande. Vær opmærksom på, at der nogle steder på øen kan være høje bølger.

Hoteller i Cayo Santa Maria

Husa Cayo Santa Maria byder på en flot panoramisk udsigt over stranden. Stranden er ren og rigtig caribisk, så her kan du bruge mange timer. Her er også gode fitness-faciliteter, tennis- og badmintonbaner, pool og børnepool. Endelig er der gode udflugtsmuligheder som f.eks. en tur med katamaran, fiskeri eller svøm med delfiner. Spørg personalet som er hjælpsomme og også kan tage en god joke. Alle værelser har aircondition, TV, og minibar.

Melia Buenavista er et idyllisk og lækkert hotel kun for voksne. Det ligger isoleret helt ude ved den hvide sandstrand, og du bor helt privat i dejlige, store værelser. Du har aircondition, TV og badekar, hvor du kan slappe af. Tag en pause i en af de to pools eller kobl fra i hotellets spa. Nyd maden på en af de to restauranter, og slut aftenen af med en drink. Du kan spille på tennisbanen eller tage en tur i kajak på vandet. Den smukke strand har krystalklart vand, og du kan tage en tur ud på en snorkletur og se de fine fisk. Du føler dig velkommen og afslappet, så snart du træder ind på hotellet, de ansatte er nemlig super søde!

Melia Cayo Santa Maria er et stort all inclusive resort, der ligger ud til øens smukke, hvide sandstrande, hvor du kan bade og drikke drinks i solen. Hotellet er lidt slidt og trænger flere steder til en kærlig hånd, men værelserne er store og fine med friske farver. Du har både sofaområde og egen balkon, hvor du kan sidde om aftenen. Tag en dukkert i den flotte pool eller læg dig i en liggestol i skyggen fra de fine palmetage. Hvis du trænger til at røre dig, kan du svede i fitnesscenteret, spille tennis eller tage et slag valleyball, og bagefter kan du nyde lidt selvforkælelse med en skøn spabehandling. Her er fem barer og seks restauranter - buffeterne har et stort udvalg af mad, dog er kvalitet generelt ikke fantastisk. I lobbyen er der en computer med internet, som du kan bruge, og det er også her, der er underholdning om aftenen. Hotellet har nok Cubas sødeste personale, og de hjælper dig gerne med alt.

Melia Las Dunas er et stort, lækkert hotel, som ligger få meter fra den hvide sandstrand. Hotellet er delt op i et familieområde og et parområde, så uanset hvem du rejser med, er der en afdeling, der passer. På dit værelse har du aircondition, TV og udsigt til enten have eller vand, så du kan nyde omgivelserne hele tiden. Med hele 11 restauranter og 5 barer skal du nok få smagt lidt af hvert på dit besøg. Maden er god, så slå dig endelig løs. Du har næsten så mange aktiviteter, at det bliver svært at nå det hele – beachvolley, fitness, tennis, volleyball, basketball, vindsurfing og minisquash. Hop i én af de 4 pools, når varmen bliver for meget eller gå en tur i den flotte have under palmerne.

Rejser til Cayo Santa Maria