Cayo Santa Maria

Cayo Santa Maria er en mindre ø på omkring 50 kvadratkilometer. Øen ligger blandt en række andre mindre øer, der kaldes Jardines del Rey – kongens haver – og når du har været her, ved du hvorfor, de hedder sådan. Her er nemlig en konge værdigt, og det kan være lidt svært ikke at føle sig veltilpas og afslappet, når du ligger i skyggen af en palme på den kridhvide strand og kigger ud over det turkisblå hav. Der er bygget en lang bro ud til øen, så du kan komme tørskoet ud til daseferien. Hovedattraktionen på øen er uden tvivl de smukke strande, der sammenlagt er 13 km lange. Hotellerne er samlet på et 6 kilometer langt stykke af stranden, så går du lidt uden for hotelområdet, kan du finde fredelige, uberørte strande. Vær opmærksom på, at der nogle steder på øen kan være høje bølger.

Rejser til Cayo Santa Maria

Hoteller i Cayo Santa Maria

Husa Cayo Santa Maria byder på en flot panoramisk udsigt over stranden. Stranden er ren og rigtig caribisk, så her kan du bruge mange timer. Her er også gode fitness-faciliteter, tennis- og badmintonbaner, pool og børnepool. Endelig er der gode udflugtsmuligheder som f.eks. en tur med katamaran, fiskeri eller svøm med delfiner. Spørg personalet som er hjælpsomme og også kan tage en god joke. Alle værelser har aircondition, TV, og minibar.

Melia Cayo Santa Maria er et virkelig lækkert all inclusive resort, der bare har det hele! Det ligger ud til øens smukke, hvide sandstrande, hvor du kan bade og drikke drinks i solen. Værelserne er store og fine med friske farver, og du har både sofaområde og egen balkon, hvor du kan sidde om aftenen og nyde lydene fra den dejlige, grønne have. Tag en dukkert i den flotte pool eller læg dig i en liggestol i skyggen fra de fine palmetage. Hvis du trænger til at røre dig, kan du svede i fitnesscenteret, spille tennis eller tage et slag valleyball, og bagefter kan du nyde lidt selvforkælelse med en skøn spabehandling. Her er fem barer og seks gode restauranter med lækker mad for enhver smag - prøv fx grillrestauranten på stranden, hvor du sidder med fødderne direkte i sandet. I lobbyen er der en computer med internet, som du kan bruge, og det er også her, der er underholdning om aftenen. Hotellet har nok Cubas sødeste personale, og de hjælper dig gerne med alt.

Ocean Casa del Mar er et stort, flot resort med hele 800 værelser! Resortet ligger helt ned til vandet, så tag tag en dukkert og en slentretur langs den snehvide sandstrand. På dit værelse har du TV, aircondition, sikkerhedsboks og balkon, så du kan nyde de sene timer udenfor. Du kan spise på hele otte restauranter, så start fra den ene ende og find din favorit. Du skal også nok få prøvet nogle drinks med hele 10 barer. Sved i fitnesscenteret eller på tennisbanen, hvor du rigtig kan vise, hvor atletisk du er. Hver dag er der underholdning for både børn og voksne, så du kommer ikke til at kede dig. Der er ikke meget andet end resortet i området, men med den størrelse og de aktiviteter behøver du ikke ret meget andet. Husk myggespray – de små vampyrer elsker nemlig også stedet.

Starfish Cayo Santa Maria er et godt all inclusive hotel, der ligger lige ud til Cayo Santa Marias smukke, hvide sandstrand. Det er et stort hotel med en flot pool, flere sportsområder, diskotek og aftenunderholdning. Her er hele otte restauranter med italiensk, cubansk, spansk og international mad, foruden seafood- og grillrestauranter, og maden er helt fin! Her er selvfølgelig også fire barer, så du ikke risikerer at gå glip af en mojito, mens du er i Cuba. De ansatte er søde, men de er jo altså cubanere, så indimellem går tingene lidt langsomt, og sådan er det bare. Værelserne er gode, og her har du aircondition, fan, minibar, hårtørrer, strygejern, sikkerhedsboks, kaffemaskine og en balkon eller terrasse med udsigt til enten pool eller have. Du skal selvfølgelig bade en hel masse på stranden, og hvis du har lyst, kan du leje vandcykler og kajakker og padle rundt i det turkise vand.