Chanthaburi

Chanthaburi er en rigtig hyggelig mindre by, der ligger op til grænsen mod Cambodia. Byen har været under både vietnamesisk, kinesisk og fransk kontrol og er i dag en ret multikulturel by.  Floden Mae Nam Chanthabur løber gennem byen, og i bymidten er der er et lille område langs floden, der hedder Chantaboon Waterfront Community, hvor mange gamle bygninger er smukt bevarede. Gå en tur her og nyd den specielle stemning og besøg også den smukke franske katedral fra 1711 og det farverige mindesmærke for kong Taksin Maharat. Bakkerne omkring Chanthaburi gemmer på mange ædelsten, mest safirer og rubiner, og hver weekend er der gang i ædelstensmarkedet i byen. Har du lyst til en naturoplevelse, så besøg Nam Tok Phlio eller Nam Tok Krathing nationalparken, der begge ligger under en time fra byen og byder på smuk jungle og vandfald. 

Hoteller i Chanthaburi

Chanchaolao Beach Resort er et hyggeligt, lille hotel, som ligger ned til den skønne Chaloa strand. Hotellets værelser er simple, men rene og pæne med aircondition og egen balkon. På værelset har du køleskab, aircondition og åbent badeværelse Her er en pool, hvor du kan ligge og dase i en liggestol og en børnepool, hvor børnene kan lege i det lave vand. Stedet har deres egen restaurant med et godt udvalg af thailandske retter, frisk seafood og drikkevarer. Få en thaimassage, gå lange ture langs stranden og nyd at slappe godt og grundigt af. 

Sand Dunes Chao Lao Beach Resort er et helt nyt, stort og super moderne resort, der ligger helt ned til havet ude på en lille landtange. Her er flotte, lyse og farverige værelser med gode og moderne faciliteter og havudsigt - jo højere oppe du, er jo bedre er udsigten.Alle værelser er ikke ryger, og det gælder også balkonen.Her er en stor pool hvorfra du kan nyde solnedgangen og en dejlig restaurant med både thailandsk og internationale retter. Her er ca. 30 kilometer ind til Chanthaburi by, så nyd livet i de dejlige, rolige omgivelser. Hoteller arrangerer cykelture i området, så du rigtig kan komme på eventyr, og du kan også leje en cykel og selv køre rundt..