Chiang Mai

Chiang Mai er med sine ca. 160.000 indbyggere den største by i det nordlige Thailand. Det er en smuk by med mange flotte templer, spændende museer, interessante markeder og flotte omgivelser. Det mest berømte tempel er Wat Phrathat Doi Suthep, der ligger flot oppe på toppen af en bakke lidt uden for byen. Her er en fantastisk udsigt over hele byen. Gå de 309 trin derop, køb lidt røgelse og tænk over tilværelsen. Nede på jorden igen er Chiang Mai også kendt for sit natmarked, så spis aftensmad ved en af de små boder og brug hele aftenen på at gå rundt og lede efter gode tilbud. Eller besøg et af de mange mindre markeder, hvor du finder mange gode madboder og små barer. Området omkring byen er kendt for sin store silkeproduktion, og den thailandske silkeorm laver en speciel gylden tråd, så mon ikke du bør gøre plads til lidt silkevarer i kufferten? Byen er også et godt udgangspunkt for udflugter. I junglen kan du prøve en svævebane i trætoppene, eller du kan besøg en orkidefarm, en silkefabrik eller Thailands højeste punkt?  Du kan også tage på trekkingtur, hvor du vandrer gennem de grønne bjerge og overnatter i små landsbyer. Når du kommer tilbage til Chiang Mai efter sådan en tur, føler du, at du kender landets mangfoldighed meget bedre.

Rejser til Chiang Mai

290
Bangkok, Chiang Mai, Chiang Rai, Pakbeng, Luang Prabang, Siem Reap, Phnom Penh
804
Bangkok, Chiang Mai, Pai, Soppong, Siem Reap, Phnom Penh.
209C
Chiang Mai, Soppong, trekking, Sukhothai og Koh Samet
Nyhed
209A
Chiang Mai, Pai, Soppong, trekking til Karen landsby, Chiang Mai og Khao Lak

Hoteller i Chiang Mai

Puripunn Baby Grand Boutique Hotel er flot og imponerende hotel, der oser af stemning. Det ligger i en gammel bydel blandt lokale beboelser, ca. 10 minutter fra byens centrum. Stedet er ejet af et ungt thailandsk ægtepar, der selv har designet det hele! Stilen er kolonitidsagtigt, og der er kræset for alle detaljerne. Værelserne er lækre, nogle har store badeværelser, alle har gode faciliteter inkl. gratis internet. Her er flere etager og ingen elevator, så er man ikke så let til bens, skal der bestilles et værelse i stueetagen. Her er en lille dejlig pool og maden i den lille restaurant er rigtig lækker.

Raming Lodge Hotel & Spa er et hyggeligt hotel, der ligger på en ret travl gade med masser af mennesker og gang i den, og lige ude foran hotellet findes der restauranter og barer. Indenfor kort gåafstand ligger natmarkedet, hvor du kan købe alt mellem himmel og jord. Gode nyrenoverede værelser med meget træ og silke og alle nødvendige faciliteter samt gratis snacks og ikke alkoholiske drikkevarer i minibaren. Hvis du går over parkeringspladsen og ind i en lille gård, kommer du til en lille udmærket pool. Forkæl også dig selv med en massage i den lidt gammeldags og hyggelige Thai spa. Hotellet har sin egen udflugtsskranke, hvor du kan få informationer om de forskellige udflugter.

Rimping Village er et lille lækkert og hyggeligt boutique hotel, der ligger i rolige omgivelser. Her er 36 rummelige værelser, alle godt møbleret og smukt dekoreret i rustik og enkel stil. Resten af hotellet er i samme flotte stil, her er gode faciliteter herunder internetadgang, en dejlig swimmingpool, en fin restaurant og rigtig god morgenmad. Hotellet ligger ca. 10 minutters gang fra natmarkedet, og du kan også leje en cykel på hotellet, hvis du skal på opdagelse lidt længere væk.

Fantastisk boutique-stil resort i hjertet af Chiang Mais maleriske centrum omgivet af flere af de bedst bevarede templer og helligdomme i byen og få minutters gang fra natmarkedet. Tamarind Village har behersket den svære kunst at opføre et nyt hotel i gammel traditionel stil. Omkring et flere hundrede år gammelt tamarinde-træ er opført fire lave bygninger med åbne terrasser, lyse farver og dekoreret med smukke møbler og store krukker. De 40 stilfulde værelser er holdt i lyse varme farver, møblerne er som resten af hotellet holdt i ædeltræ, enkelt og elegant, med et strejf af østens mystik. Morgenmaden indtages i den åbne restaurant, blandt de øvrige faciliteter er swimmingpool, et lille bibliotek samt mulighed for massage.

The Empress Hotel Chiang Mai er et rigtig godt hotel, der ligger centralt, kun 200 meter fra natmarkedet. Værelserne er rigtig pæne, og de er udstyret med TV, minibar og gratis wifi. Du kan slappe af i en af liggestolene ved poolen og tage en forfriskende dukkert, når du får det for varmt, og hvis du trænger til lidt velvære, så besøg hotellets spa. Her er både en kinesisk restaurant, et grillhouse og en lille kaffebar, og alle steder serverer rigtig god mad, så du kommer ikke til at sulte. Personalet er sødt, smilende og opmærksomt, og spørg endelig dem til råds, hvis du vil vide lidt om områdets seværdigheder og spisesteder.

The Imperial Mae Ping ligger lige midt i centrum af Chiang Mai, ca. 5 min gang til det berømte natmarkede. Der er et hotel i international stil, så lidt kedelig men velfungerende. Her er gode måske lidt ældre værelser, to skønne swimmingpools, fitness, internet og spa og restaurant. Og så er morgenmaden super.