Christiansted (St. Croix)

Christianssted er det klassiske vestindien. Det er en rigtig hyggelig by, og du kan vandre rundt og nyde den dejlige stemning. Her er flere spændende bygninger i byen, blandt andet det karakteristiske, gule Fort Christiansværn, der ligger ud til vandet med udsigt til den lille ø Protestant Cay. Protestant Cay er kun en lille sejltur ud og her kan du slænge dig på stranden om dagen, og senere tage til caribisk aften med dejlig buffet, underholdning og musik. Bliver du inde i selve Christianssted kan du om aftenen slå dig ned på en af restauranterne ved havnen, få en drink og nyde vandets klukken. St. Croix byder også på andre, gode oplevelser. Du kan blandt andet se det sted, hvor Columbus gik i land, besøge et romdestilleri og komme på kajaktur i Salt River Bay National Park. Er du på St. Croix en søndag skal du opleve en gudstjeneste. Her er mange smukke kirker, og det er simpelthen helt vidunderligt at opleve. Gå ind i en kirke, de fleste er fulde af elegant påklædte mennesker, der synger gospel og bagefter giver de hånden til alle - sikkert også til dig - og ønsker "God bless You". Det er virkelig en meget varm og livsbekræftende oplevelse.

Hoteller i Christiansted (St. Croix)

Holger Danske Hotel er et hyggeligt lille sted, der ligger lige ned til havnefronten inde i byen tæt på alting. Her er  enkle værelser med egen balkon eller terrasse og gratis wifi. Nyd udsigten over vandet og lystbådene fra det lille pool område på taget.

Hotel Caravelle er bare et rigtig godt og hyggeligt hotel, som du kan kende på den solgule farve – og så har det en super beliggenhed midt på strandpromenaden. Det er helt nyrenoveret, så værelserne er gode og pæne og har aircondition, TV, et meget lille køleskab og gratis wifi. Her er en skøn gårdhave med masser af planter, hvor du kan sidde og slappe af under parasollen, og på den herlige, lille terrasse kan du nyde udsigten ud over havnen og det blå vand. Har du brug for en dukkert, så dyp dig i den lille ferskvandspool og nyd den hyggelige stemning, som hersker over det hele. Restauranten er rigtig god, også om morgenen hvor maden er enkel, men stadig lækker – ikke mindst kaffen!

King Christian Hotel er et godt sted, der ligger helt ned til havnen i Christianssted tæt ved Christiansværn. Her er friske farver, helt fine - måske lidt kedelige - værelser med balkon, og de fleste har internet imod betaling. Stedet er ikke nyt, og det kan ses, men du kan nyde det dejlige pool område og den hyggelige gårdhave.

Rejser til Christiansted (St. Croix)

DV01
Miami, Charlotte Amalie (St. Thomas), Christiansted (St. Croix) og Frederiksted (St. Croix)
US01C
Miami, Frederiksted (St. Croix), Charlotte Amalie (St. Thomas) og New York