Cruz Bay (St. John)

Cruz Bay er den største by på St. John. En lille by med en hyggelig havn og afslappet stemning. St. John er den mindste af De Dansk Vestindiske Øer, og den har måske også den flotteste natur. Store dele af øen er nationalparker, og her er grønt og frodigt og smukt, smukt, smukt. Der er mange vandrestier i naturparkerne, hvor du kan gå sikkert og behageligt gennem den skønne natur og kigge efter kolibrier og orkideer. Her er over 30 små bugte og endnu flere strande at vælge imellem - Trunk Bay er den mest berømte, men der er mange, mange flere, der er lige så smukke. Er du til snorkling, så er der nogle virkelig flotte koralrev, hvor du kan boltre dig ved tæt på kysten. Vil du have lidt kulturelle oplevelser, kan du besøge den tidligere danske sukkerplantage Annaberg og ruinerne af Fort Frederik. Og er du til økologi, så kan du besøge V.I. Sustainable Farm og prøve deres lærke mad og høre om, hvordan deres bæredygtige landbrug fungerer. 

Hoteller i Cruz Bay (St. John)

Gallows Point Resort er et herligt sted, som ligger lige ud til vandet – der altså her har den mest fantastiske turkise farve, du kan forestille dig!! Resortet har en dejlig stemning, ikke mindst på grund af det søde, smilende og hjælpesomme personale, og det ligger kun en kort gåtur fra Cruz Bay. Du bor i lejligheder i smukke villaer ud mod vandet, og de er rigtig flotte med en dejlig stue, soveværelse, stort badeværelse og et fuldt udstyret køkken, hvor du kan vise dit kokketalent om aftenen. Det hele er virkelig hyggeligt! Den lækre pool ligger omgivet af palmer med udsigt ud over vandet, så du kan ligge i en liggestol og bare fortabe dig i det flotte syn. Du kan også gå ned ad trapperne til den lille stenstrand med fortryllende, klart vand. 

Hillcrest Guest House er et hyggeligt sted, som ligger oppe ad en stejl bakke - i gåafstand til både centrum og Frank Bay. Ejeren, Phyllis, er rigtig sød, og hun kender St. John som sin egen bukselomme, så spørg hende, hvad du kan opleve. Hotellet er malet i røde og hvide farver til ære for Danmark, som familien op igennem tiden altid har følt sig tæt knyttet til, så du kommer ikke til at savne det danske islæt. Værelserne er meget enkle, og nogle er også en anelse slidt, men de er udstyrret med tekøkken, kaffe/te-faciliteter, DVD, aircondition, loftsvifte og et køleskab med gratis øl, vin og lidt mad. I loungen finder du et lille DVD-bibliotek, og herfra kan du låne en film med til værelset, som du kan hygge dig med om aftenen. Her er internetforbindelse, men indimellem er forbindelsen altså lidt dårlig. Det går nemt med at komme ned til byen - for der går det nedad bakke - men opad er det straks værre, så måske kan det bedst betale sig med en taxa. 

St. John Inn er et lille, farverigt og hyggeligt hotel, der ligger 5 minutters gang fra Cruz Bay, hvor der er masser af restauranter og butikker. Her er gode værelser med wifi, en lille pool og stemningsfuld tagterrasse. Personalet er sødt og hjerteligt, og du føler helt, at du lærer dem at kende, når du bor her.

Rejser til Cruz Bay (St. John)

DV02
Miami, Charlotte Amalie (St. Thomas), Cruz Bay (St. John) og Frederiksted (St. Croix)