Damai Beach

Damai Beach er virkelig et dejligt sted, der både byder på trekking i junglen, sejlture på havet og dasen på stranden. Én ting er sikkert: Her kan du virkelig få slappet af! Dask en tur langs stranden, mens du tager store beslutninger om, hvor du skal spise aftensmad, og hvilken drink du skal have i baren. Der ligger også nationalparker i nærheden - blandt andet Taman Negara Kuching Wetland, hvor du sejler rundt imellem mangrovebeplantningen. Hvis du er heldig ser du krokodiller og Irrawaddy delfiner, og hvis du sejler om aftenen, kan det være, at du spotter ildfluer. 

Hoteller i Damai Beach

Damai Beach resort ligger direkte ved sandstranden, omkranset af verdens ældste tropiske regnskov, og kun ca. 45 minutter væk fra Kuching. Så her er fred og ro til at slappe af. Det er et stort og noget ældre resort, værelserne er rummelig og pæne, men mange trænger til en kærlig hånd. Resortets es i ærmet er en lækker infinity pool, og her er flere gode faciliteter.

Damai Puri Resort & Spa er et stort resort, som ligger helt fantastisk ud til en lille, gylden sandstrand, 3 minutters gang fra Damai. Overordnet er det beliggenheden, som gør resortet så godt, for selve hotellet kunne godt bruge en kærlig hånd flere steder. Men det skal du ikke lade dig skræmme væk af, for det forringer ikke oplevelsen af solnedgangen over enten havet eller Mount Santubong fra din private balkon! Her er hele 207 værelser, to restauranter, to barer, en lounge, et fitnesscenter, en tennisbane og en spa, hvor du kan forkæle dig selv med en massage eller dyrke yoga. Her er ikke særlig mange mennesker, så du får næsten det hele for dig selv! Her er en stor børnepool og en infinitypool med smuk udsigt ud over vandet - de er begge med ferskvand, så der er ingen kløe efter klor, til gengæld er der en anelse grønt skær i vandet. Maden er udemærket, men der er bedre muligheder inde i Damai. 

Rejser til Damai Beach

61
Kuala Lumpur, Kuching, langhus, Bako Nationalpark og Damai Beach