Death Valley

USAs næststørste nationalpark er Death Valley, som med sine mere end 13.200 km² byder på et fascinerende ørkenlandskab. Death Valley er det varmeste, tørreste og lavest beliggende sted i Nordamerika. Temperaturen kan blive op til 50 grader, og mange karavaner har opgivet her. Landskabet er varieret, og vil du se ægte sandklitter, så kan det også lade sig gøre. I den nordlige del af Death Valley ligger Scottys Castle, som er et spanskinspireret palæ, der blev bygget af en millionær fra Chicago. I Death Valley kan man også opleve de vandrende sten, som flytter sig med tiden og efterlader et spor efter sig.

Hoteller i Death Valley

Furnace Creek Ranch Resort er et dejligt resort beliggende i hjertet af Death Valley National Park. Resortet er meget familievenligt og har 224 værelser alle med balkon, aircondition og køleskab. Der er flere restauranter, coffee-shop, snackbar, cocktail-lounge, swimmingpool, tennisbaner, golfbane og mulighed for at ride i perioden oktober til maj.

Stovepipe Wells Village Hotel er et lidt specielt hotel, i og med at det er opført som en rekonstruktion af en gammel guldgraverby. Det ligger ikke langt fra attraktioner som Sand Dunes og Scotty's Castle. De 83 værelser har alle aircondition, TV og køleskab. Hotellet har restaurant, bar og swimmingpool.