Delhi

På mange af vores rejser til Indien har du en overnatning eller to i Delhi. Indiens hovedstad er en imponerende, farverig, larmende og travl by. Byens og landets historie ligger for dine fødder i form af de mange gamle og nye bygninger, paladser og monumenter. Her findes bl.a. India Gate, Mahatma Ghandis mindesmærke, det Røde Fort og præsidentpaladset. Old Delhi er et sandt kaos af mennesker, farver, lyde og lugte, og du kan bruge flere timer på at vandre rundt i dette område. Her er rodet og kaotisk, men mange herlige spisesteder og coffee shops. Tag rundt på de store markeder, køb farverigt tøj og velduftende krydderier. Vil du vide lidt om, hvad fremtiden bringer, så få lagt dit horoskop af en gammel mand i en lille, dunkel butik midt i Old Delhi. Du kan også få lavet en af de berømte Mehandi kunstværker - bedre kendt som hennatatoveringer. Smukke dekorationer af blomster vil smyge sig rundt om dit håndled og op af armen. Om aftenen prøv da en middag på Indian Coffee Shop på Connaught Place. Prøv deres Masala Bonesless Chicken, den er simpelthen vidunderlig. Slut dagen af med at se Sounds and Lights Show i det Røde Fort, hvor hele landets historie bliver fortalt dramatisk med lyd og lys – et must når du er i Delhi!

Hoteller i Delhi

Hotel Clark Heights er et lille hotel, der ligger i det gamle Delhi, lige ved Karol Bagh, som mange kalder Delhis største udendørs marked. Rene og pæne værelser, enkle men der er hvad du behøver.

Hotel Jaypee Siddharth er et rigtig godt hotel, der ligger i det store shoppingkvarter Karol Bagh - perfekt hvis du vil ud og ose i butikker. Værelserne er forskellige, og de er alle gode og rene, men væggene er tynde, så det kan være en god idé med ørepropper. Om sommeren kan du tage et par baner i hotellets lille, udendørs pool, og her er også et træningslokale, hvis du trænger til at røre dig endnu mere. Restauranten er god, og de ansatte er venlige og hjælpsomme.

The Grand Vikalp er et lille, godt sted med gode værelser og flot, moderne interiør. Det ligger centralt kun et kvarter fra Connaught Place - området er smart, og her er masser af indkøbsmuligheder. Om aftenen kan du gå ud og nyde Indiens dufte. Her er morgenmad, men det er ikke det allermest spændende udvalg.