Denver

Denvers fantastiske beliggenhed i 1.600 meters højde i Rocky Mountains har givet den tilnavnet: The Mile High City. I tidernes morgen fandt man guld i byen, og nybyggerne strømmede hertil for at finde lykken – og forhåbentligt en hel masse guld. Det fandt de dog ikke, men byen Denver blev grundlagt og er nu en charmerende storby med masser af grønne områder og alléer spækket med træer. Byen byder på et væld af oplevelser!  Området LoDo (Lower Downtown) er kendt for sine smarte butikker, caféer og natteliv, og her er virkelig hyggeligt med masser af gågader, boulevarder og grønne parker. Hvis du har lyst til at gå på museum, kan du besøge det flotte, moderne Denver Art Museum, som ligner en blanding af det danske museum Arken og operahuset i Sydney. Bygningen er virkelig imponerende, og her er spændende udstillinger af malerier, vægtæpper og fotografier. Du kan også gå et smut forbi Colorado History Museum.

Rejser til Denver

US29
Los Angeles, San Simeon, San Francisco, Yosemite, Las Vegas, Bryce Canyon, Salt Lake City, Yellowstone, Cody, Cheyenne, Denver, Durango, Page (Lake Powell), Grand Canyon, Scottsdale (Phoenix) og Los Angeles

Hoteller i Denver

Vi researcher vores destinationer rigtig grundigt og beskrivelse og billeder af dette hotel kommer snart!

Spørg vores rejsekonsulenter om mere information på telefon 3315 3322.

The Curtis - a DoubleTree Hotel er et meget anderledes, hipt og farverigt hotel, der ligger i downtown Denver - perfekt, hvis du vil ud og se på butikker, høre musik og gå på restauranter. Hver etage er indrettet efter et tema, prøv fx at bo på TV mania-etagen, hvor alle værelserne er indrettet efter dette tema med plakater og kulørte detaljer. Værelserne er gode og har TV, kaffemaskine og gratis internet. Hotellet har både fitnesscenter, hvor du kan træne, og en flot gårdsplads, hvor du kan sidde og slappe af ved pejsen og nyde aftenen. Restauranten Corner Office er velbesøgt, med lækker mad og god betjening (ligesom alle andre steder på hotellet).