Dominical

Dominical er en lille strandby omkring 45 kilometer syd for Quepos, og her hersker en hyggelig og tilbagelænet atmosfære. Før i tiden var byen bare en lille fiskerby, men nu er det blevet til et surferparadis på grund af de kæmpemæssige bølger, der ruller ind over stranden hele året. Vandet på selve Dominical stranden er ikke godt at svømme i, for strømmene er stærke, men den nærliggende Playa Dominicalito strand er helt fin til badning og afslapning. Den smukke natur er frodig og fuld af klipper, floder og vandfald, og det giver masser af muligheder for trekking og oplevelser på hængebroer imellem træerne. Du kan også tage en tur på hesteryg eller i havkajak og se det hele fra en helt anden vinkel! Ti minutters kørsel fra Dominical kan du besøge Parque Reptilandia, der har slanger, frøer og krokodiller fra området, og du kan også hilse på en enkelt komodovaran. På sejlture ud fra kysten kan du være heldig at se hvaler – især er pukkelhvaler helt almindelige her.  

Rejser til Dominical

CR31
San Jose, Drake Bay (Corcovado), Dominical, Monteverde, Arenal, Puerto Viejo, Bocas del Toro og Panama City
CR37
San Jose, Drake Bay (Corcovado), Dominical, Arenal og Bananito

Hoteller i Dominical

Hotel Villas Gaia er et skønt lille sted, der ligger i dejlige omgivelser. Her er 14 hytter, hvor du bor enkelt men hyggeligt, og du har seng, skab og et badeværelse med bruser, der kører på solenergi. Sid på altanen og hold udkig efter papegøjer, aber og tukaner i træernes toppe. Fra den dejlige pool er der skøn udsigt ud over vandet, og her er også en solterrasse, hvor du kan ligge og dase med en cocktail i hånden. I spaen kan du få massage, og på den gode restaurant kan du mad lavet på råvarer fra området. Du kan gå på internettet i fællesområderne.

Villas Rio Mar er et skønt sted, som ligger i en frodig, tropisk have med farvestrålende planter, blomster og fugle. Hotellet ligger på bredden af floden Rio Baru, og en lille kilometer væk er den dejlige strand Playa Dominical.  Værelserne er rigtig gode og har gratis wifi, aircondition, TV og køleskab og  egen overdækkede terrasse. Tag en dukkert i den store pool og svøm hen til poolbaren og få enten en drink eller en snack. Hvis du er den aktive type, så står der fem udendørs træningsmaskiner i haven til fri afbenyttelse, og du kan fx også spille tennis, minigolf, billard eller bordfodbold. Forkæl dig selv med en tur i hotellets spa, hvor du kan få massage, body scrubs, ansigtsbehandlinger, pedicure eller manicure. En af de bedste restauranter i området, El Rancho, ligger på hotellet og serverer fantastisk mad, og morgenmaden er også rigtig god. Personalet er meget hjælpsomme og kan hjælpe dig med næsten alt.