Drake Bay

Drake Bay ligger på halvøen Osa Peninsula i det sydlige Costa Rica. Byen er et perfekt udgangspunkt for de eventyrlystne, for herfra kan du komme ud på mange store naturoplevelser: Delfin- og hvalsafari, snorkling ved Caño Island, kajakture, ture på hesteryg, fisketure og selvfølgelig vandreture i den nærliggende Corcovado National Park. Corcovado er Costa Ricas største nationalpark, og her er tæt, tæt regnskov, floder, strande og laguner. National Geographic har kaldt parken for ”det mest biologisk intense sted i verden” – og det er ikke uden grund, for den er spækket med spændende natur og næsten alle Sydamerikas sjældne dyr! I regnskoven lever myreslugere, tapirer og de skægge næsebjørne, og oppe i træerne kan du være heldig at skimte papegøjer, aber eller de leopardlignende margayer. Floderne, der løber igennem parken, er fulde af krokodiller og caymaner, og indimellem lægger tyrehajer også vejen forbi, så det er altså ikke her, du skal soppe! Trekkingture i regnskoven byder på et væld af oplevelser både om natten og om dagen, og her er masser af småstier. Men der er også masser af spændende at lave på vandet, hvor du kan surfe på de store bølger, der vælter ind over stranden, eller snorkle ved det fredede koralrev ud for kysten. Hvis du sejler ud på vandet, kan du være heldig at se delfiner, søkøer, pukkelhvaler og forbipasserende spækhuggere.

Rejser til Drake Bay

CR36
San José, Drake Bay (Corcovado), Dominical og San José
CR31
San Jose, Drake Bay (Corcovado), Manuel Antonio, Monteverde, Arenal, Puerto Viejo, Bocas del Toro og Panama City
CR33
San Jose, Arenal, Rio Celeste, Monteverde, Manuel Antonio, Drake Bay (Corcovado) og San Jose

Hoteller i Drake Bay

Corcovado Adventure Tent Camp ligger lige udenfor Corvovado Nationalpark lige ned til stranden i bugten Bahia Drake og med junglen lige bagved. Her skal du sove i et behageligt tomandstelt, som ligger på en platform en smule hævet over jorden og har både elektricitet, blæser og rigtige senge. Fra teltlejren har du første parket til at opleve de flotteste solnedgange, og her er gode muligheder for at vandre, svømme eller sejle i kajak i området. Er der noget, du har brug for, så spørg bare ejeren Larry – han vil meget gerne hjælpe. Al maden er inkluderet i opholdet og spises i det hyggelige palmeoverdækket spiseområde..   

Rancho Corcovado er et lille, skønt familieejet hotel, der ligger i smukke, frodige omgivelser oppe af en skrænt. Fra hotellets have har du en skøn udsigt ud over vandet, som ligger 500 meter herfra. Værelserne i de små hytter og i hotelbygningen er helt enkelt indrettet med loftsvifte og privat badeværelse med varmt vand - faktisk er her ikke så meget andet. Maden er skøn, og du bliver behandlet som en del af familien, når du bor her!