Durango

Durango er en historisk by fuld af minder om cowboys og indianere. Byen har en lang historie inden for minearbejde, og du kan stadig besøge de spændende guld- og sølvminer, som ligger i området. Siden 1882 har et gammelt lokomotiv kørt fra Durango til Silverton, og det er stadig muligt at køre gennem den smukke natur i det ældgamle tog, mens du drømmer dig tilbage til det Vilde Vesten. Byen og egnens fantastiske natur har dannet rammer for adskillige Hollywood-film, og her er helt perfekt til lange vandreture, cykelture, riverrafting og fiskeri. Du kan også tage en tur på hesteryg fra en af de mange ranches i området, så ser du det hele lidt højere oppefra… Selve Durango by byder på masser af sjove butikker til de shoppeglade, og her er selvfølgelig også lækre restauranter. Omkring 50 kilometer fra Durango ligger Mesa Verde National Park, der er fuld af spændende, arkæologiske udgravninger. Det mest specielle syn er det imponerende Cliff Palace - et helt palads bygget i sten under klipperne. 

Hoteller i Durango

Durango Downtown Inn er et pænt og godt standardhotel, der ligger rigtig godt - lige ud til Animas River og kun en kort gåtur fra hovedgadens mange butikker og restauranter. Værelserne er lidt små, men de er rene, og her er det mest nødvendige - spørg efter et ikke ryger-værelse, hvis du ikke ryger. Trænger du til at røre dig, er der både swimmingpool, fitnesscenter og en lille joggingsti langs med floden, og bagefter kan du dase i jacuzzien. Spis aftensmad på hotellets udmærkede Restaurant Applebees Neighborhood Grill and Bar, eller snus rundt i byen og find andre gode spisesteder.

Rejser til Durango

US29
Los Angeles, San Simeon, San Francisco, Yosemite, Las Vegas, Bryce Canyon, Salt Lake City, Yellowstone, Cody, Cheyenne, Denver, Durango, Page (Lake Powell), Grand Canyon, Scottsdale (Phoenix) og Los Angeles