El Calafate

El Calafate er en ganske lille by med ca. 4000 indbyggere. Byen i sig selv er ikke specielt spændende, men den ligger lige ud til den smukke Lago Argentino - Argentinas største sø - og er omgivet af sneklædte bjerge og isvægge, så langt øjet rækker. Du kan komme på rideture, jeep-ture, kondor-udflugter, besøge fårefarme og ikke mindst tage på udflugter til gletsjerne, der ligger ca. 80 kilometer fra byen. Perito Moreno-gletsjeren er en af de eneste gletsjere i verden, der “vokser”. Gletsjeren i sig selv er ca. på størrelse med Buenos Aires men er alligevel en af de mindre i området. Den største gletsjer er Upsala-gletsjeren, og synet af gletsjeren, der fortsætter næsten i det uendelige op ad bjergvæggen er yderst betagende! Du kan sejle hen til en eller flere af gletsjerne, og på nogle af dem kan de se, hvordan stykker af is brækker af og falder ned i vandet. Du kan også tage på trekking på en af gletsjerne, hvor du går med snesko oppe på isen - og naturligvis får du en lille opstrammer med is fra gletsjeren undervejs!

Rejser til El Calafate

AR36
Buenos Aires, Puerto Madryn, El Calafate, Ushuaia og Buenos Aires
AR77
Buenos Aires, El Chalten, El Calafate, Puerto Natales, Santiago de Chile og Valparaiso
Nyhed
AR78
Buenos Aires, El Calafate, Puerto Natales, Santiago de Chile, San Pedro de Atacama, Salta, Purmamarca, Iguazu og Rio de Janeiro
Nyhed

Hoteller i El Calafate

Hosteria Puerto San Julian er et lille og simpelt familieejet hotel. Her er kun 14 værelser, og stedet ligger i et stille område i 15 minutters gåafstand fra centrum. Morgenmaden er ok, og personalet er super hjælpsomt. Tæt på hotellet ligger en af byens bedste restauranter, Don Píchón, hvor både mad og udsigt er fantastisk.

Hotel Mirador del Lago er et enkelt men rigtig godt hotel, som ligger omkring 500 meter fra El Calafates centrum. Indretningen er hyggelig og rustik med gode fællesområder og et virkelig sødt personale, der taler godt engelsk. Her er 68 små værelser, og her har du både TV, varme og gratis wifi, hvis du skal i kontakt med dem derhjemme. På restauranten kan du sætte tænderne i saftige bøffer og traditionel patagonsk lam, og du skal selvfølgelig også lige smage lidt på den lækre rødvin, som Argentina er så kendt for. Her er også en snackbar med pizzaer og sandwiches, og om morgenen er der en super morgenmadsbuffet.