Flagstaff

Flagstaff er en mindre by, efter amerikansk målestok, på omkring 70.000 indbyggere, som ligger i delstaten Arizona. Byen har sit navn fra 1876, da immigranterne i området hejste det amerikanske flag på et højt fyrretræ på nationaldagen den 4. juli. Flagstaff har forholdsvis mange hoteller og moteller, og det skyldes byens placering tæt på Grand Canyon og den legendariske Route 66. Du kan bl.a. tage hen til byens hyggelige midtby eller tage lidt udenfor byen og se et kæmpe meteorer krater som er ca. 49.000 år gammel samt Wupatki Nationalmonumentet.

Hoteller i Flagstaff

Vi researcher vores destinationer rigtig grundigt og beskrivelse og billeder af dette hotel kommer snart!

Spørg vores rejsekonsulenter om mere information på telefon 3315 3322.

Quality Inn er et helt fint hotel, som ligger lidt udenfor centrum og tæt på motorvejen – det gør stedet til et godt sted til en overnatning eller to, når du er på farten. Du bor i et værelse, hvor du har blandt andet køleskab, mikroovn, kabel-TV, aircondition og hårtørrer. Værelserne er lidt små og væggene er lidt tynde, men til gengæld er værelset fint og rent. Der er også gratis wifi-forbindelse, så du kan sende mails og holde dig opdateret. Har du brug for lidt forkælelse, så hop i den udendørs pool eller læg dig i en af solsengene og slap af. De ansatte er venlige, så spørg dem til råds, hvis der er det mindste.

Rejser til Flagstaff

US71
Chicago, Springfield (IL), St. Louis, Springfield (MO), Tulsa, Oklahoma City, Amarillo, Albuquerque, Holbrook, Flagstaff, Las Vegas, Santa Monica