Fonimagoodhoo Island (Baa Atoll)

Fonimagoodhoo Island er en lille ø på kun 100 x 600 meter med masser af palmer og hvid strand hele vejen rundt. Den er del af Baa Atoll, der består af 75 øer, hvoraf 13 er beboede. Øen ligger i den vestlige del af Maldiverne, og du kommer herhen på lidt over en halv time med vandfly fra Male. Du kan vælge at blive i dette lille paradis, tage ud på vandet, besøge øde øer eller måske tage på visit til nogle af de beboede øer i nærheden. Fx Dharavandhoo hvor der er en by med over 2.000 mennesker eller Kudarikilu, hvor den ene af landets kun to museer ligger. 

Hoteller i Fonimagoodhoo Island (Baa Atoll)

Reethi Beach Resort er et dejligt resort, hvor villaerne er bygget i typisk maldivisk stil med masser af naturmaterialer. de er nemlig meget miljøbevidste og bruger fx glasflasker og papsugerør. Villaerne har hyggelig indretning, egen terrasse og du kan tage et skønt brusebad under åben himmel. Når sulten trænger sig på, har du flere restauranter og barer at vælge imellem. Nogle gange kan der være lidt mange mennesker, men til gengæld er maden rigtig lækker. For ekstra afslapning kan du prøve stedets spa. Her er super service og dejlig imødekommenhed blandt personalet.Kun 30-100 meter fra øen finder du husrevet, og her er gode muligheder for at prøve at snorkle eller dykke i området. Der er spændende undervandsliv - der er både hajer, delfiner og rokker. Rokkerne bliver fodret hver dag kl. 18, og bagefter kan du gå ned og tage en "sundowner" drink i soldnedgangen på den modsatte side af øen. Du bor midt i jungle-agtige omgivelser, hvor du går rundt på sandstier - du behøver faktisk slet ikke at have sko på, mens ud er her. Der er rigtig mange udflugter, du kan komme på - ud på vandet eller til beboede og ubeboede øer (bemærk at ikke alle udflugter finder sted hver dag, og at nogle af dem kræver et vist antal deltagere). Det er en sjov og anderledes oplevelse, at tage vandflyveren til resortet.

Reethi Faru Resort er et super godt hotel, der ligger på en lille paradisø på ægte bountymanér. Resortet er splinternyt, og du bor i en af de mange rigtig gode bungalows, hvor du blandt andet har wifi-forbindelse, aircondition og TV. Du har også din helt egen terrasse hvor du kan sætte dig ud og nyde livet med en god bog, lige når det passer dig. Bliver du småsulten i løbet af dagen, så tag en snack fra minibaren. Der er flere forskellige valgmuligheder, når den rigtige sult melder sig. Hovedrestauranten er stor, og her kan godt være mange mennesker omkring spisetid, men til gengæld er buffeten god - og hvis du skal have en drink, så prøv deres gode Pina Colada! Du kan også prøve at besøge nogle de andre mindre restauranter, caféer og barer. Hotellet ligger lige ud til stranden med det klare, turkise hav, hvor du kan leje snorkeludstyr og udforske det flotte koralrev. Koralrevet får tit besøg af skildpadder, små revhajer og ikke mindst kæmpemæssige stimer af fisk. Du må ud og prøve nogle af de mange forskellige aktiviteter i området. Hvad med fx en tur på vandski, en omgang tennis eller en tur i bananbåden? Du kan også komme helt ned i gear med en yogatime, eller give dig selv lov til at smide godt fra pengepungen og få en god balinesisk massage. 

Rejser til Fonimagoodhoo Island (Baa Atoll)

SL46
Sigiriya, Kandy, Ella, Udawalawe, Unawatuna, Maldiverne.
SL45
Sigiriya, Kandy, Nuwara Eliya, Ella, Tissamaharama (Yala) og Maldiverne