Fujikawaguchiko

Fujikawaguchiko er en mindre by, der ligger i Yamanashi-provinsen, der grænser op til Tokyo, for enden af det flotte vulkanbjerg Fuji – nok det mest ikoniske symbol på Japan! Fuji er også kendt for at være et bjerg, mange strømmer til for at bestige – og det siges, at det ikke kræver den store klatre-erfaring, at bestige det 3.776 høje bjerg! Byen ligger i fantastiske naturomgivelser, og har udgang til Kawaguchi-søen, som er den næststørste af de i alt 5 søer, som vulkanbjerget Fuji har skabt af et vulkanudbrud for mange tusinde år siden. Her er smuk natur, hvor du kan komme på masser af gåture og opleve Kawaguchi-søen helt tæt på. I Fujikawaguchiko har du mulighed for at besøge det fascinerende Itchiku Kubota-museum, som er bygget til ære for den afdøde kimono-kunstner af samme navn – et sted du simpelthen må opleve, når du besøger byen! Du kan opleve svævebane, og mange museer – bl.a. Mori Kunstmuseum, hvor der er flere imponerende kunstformer.

Rejser til Fujikawaguchiko

JP08
Tokyo, Fujikawaguchiko, Takayama, Hiroshima, Kurashiki og Kyoto
Nyhed
JP07
Tokyo, Fujikawaguchiko, Takayama og Kyoto.

Hoteller i Fujikawaguchiko

Hotel Fuji Tatsugaoka er et mindre hotel med 26 værelser, der ligger i Fujiyoshida, tæt på den flotte Fuji-vulkan – som du har en flot udsigt fra, fra hotellet. Skal du holde dig opdateret på vejrudsigten, eller sende en mail til dem derhjemme, så kan du bruge løs af hotellets gratis WiFi-forbindelse, der findes overalt på hotellet. Værelserne her er lidt små, men der er hvad du skal bruge – te-faciliteter, fladskærms-tv, badeværelse med badekar og en Yukata – der er en traditionel japansk morgenkåbe. Restauranten tilbyder morgenmad, hvor der serveres lokale retter.

Hotel MYSTAYS Fuji Onsen Resortm, er et større og nyere hotel med 159 værelser, som ligger i Fujiyoshida 2 km fra Kawaguchi-søen, hvorfra der er en flot udsigt til Fuji-bjerget. Fuji-Q forlystelsespark ligger 500 m fra hotellet – her skal du tage til, hvis du har brug for et vaskeægte adrenalinsus! Der er hurtig WiFi på hele hotellet, så du har mulighed for at sende mails i lange baner, til dem derhjemme. Her på hotellet, kan du også give dine ømme turistmuskler et hvil, med en tur i hotellets varme bad, med vand fra en naturlig kilde – det skulle efter sigende være en lækker oplevelse! Værelserne er rummelige og rene, og der er fladskærms-tv, samt badeværelse med badekar. På Restaurant Chef’s Recipe, har du mulighed for at tilkøbe morgenmad, frokost og aftensmad som buffet.