Gili Meno

Gili Meno er den midterste og mindste af de tre Gili-øer. Den er kun 2 km lang og 1 km bred. Her bor ca. 500 mennesker, de fleste af dem inde på midten af øen. Stemningen og dagligdagen er afslappet, og hele vejen rund om øen, finder du de skønneste små strande. Her er også mange kokospalmer, og der findes en lille sø på øens vestlige side. Du kan gå rundt om hele øen på ca. halvanden time, så nyd at du har god tid til at se det hele! Der er barer og nogle lokale caféer på strandene, hvor du fx kan få grillet fisk. Slap af i en hængekøje, læs en bog eller spil en omgang skak med en af de lokale. Du kan også udforske de farvestrålende koraller, flotte fisk og skildpadderne under vandet. Se den flotte solnedgang ud over havet - det er så flot!

Hoteller i Gili Meno

Gazebo Gili Meno er et lille hyggeligt sted, som ligger lige ud til vandet. Der er kun 10 hytter spredt over en charmerende have, og de er alle meget enkelt indrettet med badeværelse, køleskab, telefon, sikkerhedsbok og en lille balkon, hvor du kan sidde og nyde udsigten ud over havet. Du kan selvfølgelig bade på stranden, men ellers er der også en lillebitte pool og nogle liggestole i hotellets have. Restauranten serverer god mad, og her er en skøn stemning med venlige ansatte og hyggelig underholdning om aftenen. Du kan godt gå på internettet i fællesområderne, men der kan kun være en gæst på ad gangen.

Karma Reef er et rigtig godt og lækkert hotel, som ikke er helt nyt, men ligger i fantastiske omgivelser ved den hyggeligste lille, smukke sandstrand. Stå op til lyden af havet stille bølger og brusen, for du bor nemlig super dejligt og hyggeligt i enten et rigtig godt telt (som bestemt ikke er ligesom at campe!) eller i en skøn bungalow-hytte. Uanset om du skal sove i bungalowen eller teltet, er der aircondition, TV og din egen lille terrasse. Der er en rigtig flot udsigt ud over havet. Ved den dejlige strand, hvor du kan bade, er der er en lille havn, og nogle gange vil du kunne høre bådene lægge til i vandkanten. I løbet af dagen kan du lægge dig ud på solsengene på stranden, hvor du kan nyde en snack og bare slappe af. Besøg den afslappede strandrestaurant, hvor du kan få god mad - alt fra nybagte pizzaer til friskfanget hummer. Og hvad med også at prøve en af stedets signaturcocktails? Der er et godt, bredt udvalg i morgenmaden, så du kan helt sikkert finde noget, som du rigtig godt kan lide. Vil du gerne forkæles lidt ekstra, så kan du bestille fx en massage i spa'en. Du kan også læne dig tilbage med en drink og lytte til DJ'ens rolige live musik om aftenen. Hotellets venlige personale hjælper dig, hvis du får lyst til at udforske havkajakken eller de flotte fisk under vandet. Er du den morgenfriske type, så stå tidligt op og se solopgangen - det er virkelig det hele værd.