Gili Trawangan

Gili Trawangan er den største af Lomboks småøer. Den rager betydeligt højere op over havet end sine medsøstre. Selvom øen kun er 3 kilometer lang og 2 kilometer bred, bor der alligevel næsten 1000 fastboende fiskere, bønder og dykkere. Motorkøretøjer findes der ingen af, al transport foregår på cykel eller i hestevogn. Du kommer til Gili Trawangan med båd, og når bagagen bliver læsset af, bliver den kørt på hestevogn hen til dit hotel. Der findes én lang vej, der går hele vejen rundt om øen. På den østlige side af øen, er der mange hoteller, restauranter og barer langs denne vej og en del gang i den, mens den vestlige del af øen er meget mere stille og rolig. Så du kan veksle mellem liv og glade dage og fred og ro inden for en meget kort afstand. Øen er lille, og tidevandet kan få vandet til at trække sig meget langt ud, så du kan ikke altid være sikker på at kunne bade og snorkle lige fra stranden. Derimod kan du tage ned under vandet, for her er rig mulighed for at opleve en masse dykning, her findes bl.a. vægdykning og en næsten endeløs strøm af fisk, skildpadder og hajer. 

Rejser til Gili Trawangan

413
Kuala Lumpur, Ujung Pandang, Toraja, Surabaya, Bromo, Ijen, Sanur og Gili Trawangan
423
Pecatu, Ubud, Lovina, Amed, Gili Trawangan, Sanur
Nyhed
409
Sanur, Ubud, Candidasa, Sengiggi, Gili Trawangan, Kuta Lombok
412
Surabaya, Bromo, Ijen, Sanur, Gili Trawangan og Senggigi

Hoteller i Gili Trawangan

Hotel Ombak Sunset er et nyere hotel, der ligger på den fredelige, vestlige side af øen et kvarters cykeltur fra byen. I det stille område er der virkelig plads til afslapning og fordybelse, og du kan dase i den skønne pool, der faktisk er en af øens bedste! Der er mange koraller i havet, hvis du cykler omkring 10 minutter op til starten af nordkysten, og om aftenen kan du se solnedgangen fra den hvide sandstrand foran hotellet. Værelserne er gode og har alt, hvad du skal bruge - her er gratis internet og en terrasse eller balkon, hvor du kan sidde om aftenen. Du spiser udmærket på restauranten, men kom tidligt til morgenmadsbuffeten, for her bliver hurtigt fyldt op ved bordene!

Kelapa Luxury Villas er et smukt og skønt hotel, der ligger dejlig roligt i en kokosnød plantage. Du er kun 15 minutter fra centrum og 3 minutter fra stranden på cykel. Du kan gratis låne en cykel, så du nemt kan udforske øen. De skønne villaer er smukt indrettet i moderne og indonesisk stil, og de har alle privat swimmingpool! Her er både tennisbane og fitnessrum, men du behøver ikke motionere for at få din morgenmad - den leveres nemlig ved din private swimming pool hver morgen.

Marta's Bungalows er et lille, hyggeligt hotel, der ligger i frodige, grønne omgivelser tæt på stranden. Værelserne er en smuk blanding af Lombok-design og moderne komfort. Alle værelserne er placeret omkring den centrale swimmingpool, og de er bygget i to plan, med soveværelse på 1. sal og badeværelse og terrasse i stueetagen.

Vila Ombak er et smukt og super charmerende sted, der ligger i den stille ende af byen ud til vandet. Det er ikke et snobbet og overforfinet resort, men smagfuldt, herligt og anderledes. Du bor i små bungalows med gode faciliteter og mulighed for at dase i hængekøjen og for at tage brusebad under åben himmel. Du har et dejligt, udendørs badeværelse nedenunder - trappen ned er lidt stejl. Hotellet ligger tæt på byen, hvor det vrimler med hyggelige restauranter, og små caféer. Poolområdet ligger med udsigt til stranden, og hotellet er i det hele taget en super god base i forhold til udflugtsmuligheder, restauranter og badning.