Goa

Goa er en gammel portugisisk koloni, der først blev overtaget af Indien i 1961. Her er nogle hyggelige byer fx hovedstaden Panaji og byen Margao der begge har smukke kirker, templer og moskeer, markeder og dejlig atmosfære  Den historiske by Old Goa var portugisernes hovestad, og er i dag et erklæret Unesco verdenskulturarvsområde. Se de smukke kirker og nyd historiens vingesus. Goa er mest kendt for sine strande. En gang var det her hippierne tog til, men i dag er det turister i alle kategorier. Og der er en strand, der passer til dem alle - fra de helt rolige til dem med masser af hurlumhej. På flere af dem, kan du sidde næsten i vandkanten og spise friskfanget snapper, kingfisher, haj...mmm... Anjuna markedet blev startet af hippier i 1980’erne, og nu sælges her alt mellem himmel og jord – håndværk, sølv, smykker, træfigurer, hatte, tasker, osv. Anjuna markedet er et kaotisk sted med masser af mennesker, larm og lyde. Hvis du har lyst, kan du en dag tage til Dudhsagar vandfaldet, der vælder ud over en stenvæg, og du kan beundre vandet fra en stenbro tæt ved vandmasserne.

Hoteller i Goa

Kenilworth Resort & Spa er et dejligt sted, der ligger i tropiske omgivelser lige ud til den skønne strand. Værelserne er super, og her er skrivebord, wifi, minibar og en lille terrasse, hvor du kan sidde og nyde udsigten til den grønne have. Lig og slap af ved en af de to lækre pools eller nyd en drink i poolbaren, mens du plasker rundt i vandet. På de to restauranter får du rigtig god (dog lidt pebret) mad, og bagefter kan du forbrænde kalorierne i motionslokalet eller forkæle dig selv med en massage i spaen. De ansatte er søde og glade, så spørg dem, hvis du er i tvivl om noget.

Regenta Resort Varca Beach er et godt resort, som ligger omkring 300 meter fra Varca Beach – du skal lige igennem et grønt område og over et vandløb for at komme til stranden. Orker du ikke at gå det lille stykke, er der selvfølgelig også en dejlig, lille pool, hvor du kan ligge og dase i en liggestol, slappe af i de hyggelige siddeområder eller tage en dukkert. Værelserne er ikke helt nye, men de er pæne, og du har internet, minibar og et skrivebord, hvor du kan få skrevet postkortene til familien derhjemme. Her er to spisesteder med helt fin mad – Aqua Grill, der serverer barbecue, og Pinxx Coffeeshop med mindre, lette retter. Personalet er sødt og smilende, og de tager sig godt af dig. 

Rejser til Goa