Grand Canyon

Du kan ikke gå glip af et besøg til Grand Canyon på din rejse til USA. Grand Canyon Nationalpark ligger i den nordvestlige del af Arizona ca. 440 km. fra Las Vegas og 130 km. fra Flagstaff. Coloradofloden har skåret denne knap 450 km. lange, 16 km. brede og 1,5 km. dybe kløft, der uden tvivl er USAs mest besøgte naturseværdighed. Den sydlige og mest besøgte side – South Rim – har en række udsigtspunkter, som du kan køre til med bil eller shuttle-bus. 5 millioner besøgende årligt sætter sine spor, og derfor bliver der hvert år færre og færre områder, hvor du kan færdes i bil - derfor shuttlebusserne. Eller du kan vælge at gå på dine ben  der er mange asfalterede stier og grusstier langs med kanten og ned ad kløftens side – du bestemmer næsten selv hvor lang tid, du vil bruge på sådan en tur, men beregn dobbelt så lang tid til opstigningen som til nedstigningen. Husk at medbringe vand og start tidligt af hensyn til varmen.Du kan også vælge at tage en helikoptertur ud over kløften eller tag på udflugt hen til nogle af de mange flotte grotter. 

Hoteller i Grand Canyon

Canyon Plaza Resort er et virkelig pænt hotel beliggende blot 10 km fra indgangen til Grand Canyon National Park. Der er 232 nydeligt indrettede værelser alle med aircondition, TV, telefon, te- og kaffefaciliteter. Hotellet har restaurant, lounge, jacuzzi, sæsonåbnet udendørs swimmingpool. Gratis parkering. Et godt valg for et besøg ved Grand Canyon!

Holiday Inn Express Hotel & Suites Grand Canyon er et virkelig godt hotel holdt i en rustik stil med super beliggenhed nær indgangen til Grand Canyon National Park. De 166 værelser er pænt møblerede og har vifte i loftet. Der er gratis morgenkaffe i lobbyen og indenfor gå-afstand ligger et stort udvalg af restauranter.

Yavapai Lodge er et godt hotel, som ligger lige ved den verdenskendte nationalpark Grand Canyon. Du bor i et hyggeligt og komfortabelt - men simpelt – værelse, som er udstyret med aircondition, så du kan køle lidt ned på de varmeste dage. Der er en helt fin restaurant, hvor du kan spise et måltid eller sætte dig og planlægge de næste dage over en drink, som du kan bestille hos det venlige personale. Har du brug for et mini-energi-boost, så kan du gå i hotellets ”Coffee Shop” og få dig en kaffe. Morgenmaden er rigtig fin, så spis et solidt måltid inden du skal ud og opleve naturen. Der er ikke helt vildt mange ting, man kan lave indendørs, og internettet fungerer desværre ikke altid helt godt – men du er her også primært for, at bo så dejligt lige ved nationalparken og de mange vandrestier, så du kan bruge en masse tid udendørs i skønne omgivelser. 

Rejser til Grand Canyon

US32
San Francisco, Monterey, San Simeon, Los Angeles, Palm Springs, Grand Canyon, Page, Bryce Canyon og Las Vegas
US29
Los Angeles, San Simeon, San Francisco, Yosemite, Las Vegas, Bryce Canyon, Salt Lake City, Yellowstone, Cody, Cheyenne, Denver, Durango, Page (Lake Powell), Grand Canyon, Scottsdale (Phoenix) og Los Angeles