Halong Bay

Halong Bay er en bugt i det nordlige Vietnam ikke så langt fra grænsen til Kina, og ca. 150 km. øst fra Hanoi. Ifølge legenden blev de mere end 3.000 øer i bugten kastet ned i det smaragdgrønne vand af drager sendt af guderne for at beskytte Vietnam imod invaderende fjender. Bugten er nok uden sammenligning den største naturlige turistattraktion i Vietnam, og med god grund. Den flotte bugt er fyldt med de mange store kalkstensklipper, og du har mulighed for, at tage med en båd og sejle rundt mellem øerne, besøge grotter, fiske eller bade. Du kan også overnatte på en traditionel Junke i bugten. Du kan besøge Halong Bay året rundt, men for at få den bedste oplevelse, skal du tage hertil mellem marts og juni. Fra juni til september skal du være opmærksom på vejrudsigten mht. stormvejr. Oktober og november er også som regel gode måneder med sol. December er kold, skyet men tør, mens januar og februar måned er kolde, tåget og skyet. 

Rejser til Halong Bay

377
Hanoi, Hue, Hoi An, Ho Chi Minh City, Mekong, Coco Beach
304
Hanoi, Halong Bay, Hue, Hoi An, Ho Chi Minh City, Mekong, Mui Ne
310
Hanoi, Halong Bay, Tam Hai Island og Ho Chi Minh City

Hoteller i Halong Bay

Bhaya Classic er en skøn og hyggelig sejlbåd med 20 kahytter i forskellige størrelser. Kahytterne er små men rigtig dejlige med trævægge og gode senge, og her er både privat badeværelse, air condition, minibar og store vinduer, hvor du kan nyde udsigten ud over den berømte bugt, som jo altså næsten ikke fås bedre! Premium kahytterne har endda også balkon - spørg os endelig for merpris på dem! Båden har også to forskellige spiseområder, hvor du får rigtig lækker mad, og et soldæk der indbyder til afslapning og solbadning. Du bør helt bestemt også prøve en massage i spaområdet - det er bare skønt! Der er wifi, så du kan gå gratis på internettet. Jamen altså, hvad kan vi sige? Det er bare en helt fantastisk oplevelse at sejle på Halong bugten i sådan en herlig båd! 

På Halong Bay Boat Cruise sejler du på et hyggeligt træskib med kahytter (generelt mellem 5 og 11 kahytter i alt på båden) med privat bad/toilet, aircondition, vifte og nogle har også en lille balkon. Kahytterne er indrettet med trævægge og hyggelige farvedetaljer. Bådene har en restaurant, hvor du kan spise god mad - maden er inkluderet, men det er drikkevarene ikke. Her er også et soldæk, hvor du kan slappe af og nyde udsigten over vandet. Bemærk, at du skal betale afgift for at komme ind i grotter og for at leje kajakker mm.

Hotellet ligger flot i hjertet af Halong City og foran "World Heritage Site - Halong Bay". Kun få minutter til stranden. Hotellet har en fantastisk udsigt, en masse frisk luft og en skøn atmosfære.

Halong Pearl Hotel er et stort hotel med en god beliggenhed – lige ved stranden og i gåafstand til mange butikker og restauranter. Værelserne er gode, dog lidt slidte, men de har aircondition, TV og minibar. Du kan slappe af ved poolen, hvor der også er sauna og jacuzzi. Hotellets restaurant Ha Long Pearl har både vietnamesiske og internationale retter på menukortet, men der er også flere gode restauranter i gåafstand fra hotellet.