Tekniske udfordringer - Vi arbejder på sagen:

Vi har lidt tekniske udfordringer efter et strømsvigt på vores kontor i København.
Så vores telefoner og emails driller. 

I er velkommen til at ringe ind på telefon: 31 44 48 98  

Vi beklager ulejligheden.

Hoi An

Hoi An byder på hygge, charme og strand i det centrale Vietnam, og opleves bedst til fods eller på cykel. Byen har omkring 125.000 indbyggere, og rummer mange historiske gader med velbevarede huse, hvoraf flere er omdannet til museer. Byens flotte, brede strand ligger kun ca. 3½ km fra centrum, så du kan nemt cykle derud eller tage en taxa. Stranden er flot og bred med god plads til at slentre eller ligge og nyde vandet med en god bog. Vær dog opmærksom på, at hvis der er pålandsvind, kan vandet virke noget grumset. Prøv også kræfter med en af de lokale runde både. De ligner en rund flettet kurv i kæmpe størrelse og er praktisk talt umulige at styre for andre end dem, der er vokset op med dem. Et af byens vartegn er den japanske bro, som blev bygget af japanske handelsfolk i 1500-tallet, og den kan i dag kun krydses til fods som dengang. Hoi An er bestemt også en hyggelig by, når solen er gået ned, da den oplyses af mange forskellige silkelamper i mange farver. Gå en tur ved kajen og spis ved en af de mange restauranter her er, hvor du kan spise alt godt fra havet. I Hoi An finder du mange små butikker, bl.a. skomagere, som kan lave dig et par skræddersyede sko. Det tager typisk 1-2 dage fra du har bestilt, til du kan afhente dem. Hoi An har også de bedste skræddere, så vil du have syet et jakkesæt eller en fin kjole, så er det her du skal slå til. På Hoi An floden sejler også mange fine fiskerbåde og turbåde rundt. Tag evt. med en af de organiserede turbåde, hvor du har muligheden for at se mange af de omkringliggende landsbyer. Du bør være opmærksom på regntiden, som er fra oktober til januar, hvor der vil kunne forekomme oversvømmelser i gaderne. Hver måned er der lige op til fuldmåne lanternefestival i byen, hvor der er fest og farver i de gamle dele af byen. Der er blokeret for biler, og elektriske lys er slukket næsten overalt på området. Gaderne bliver i stedet lyst op af smukke farverige lanterne - en helt fantastisk oplevelse!

Hoteller i Hoi An

Boutique Hoi An Resort er virkelig et dejligt sted! Det er et stort, flot, skinnende hvidt resort i fransk kolonistil, og det ligger direkte ud til stranden med 10 minutter i bil til centrum af byen. Her er alt, hvad du kunne ønske dig af et resort – lækker mad på restauranten (og morgenmadsbuffeten er altså også super!), en strandbar med cocktails og lette retter, poolbar med drinks og snacks og en salonbar, hvor du kan nippe til vin, kaffe og te. Du får svært ved at beslutte dig for, hvor du skal få forfriskninger. Overalt er personalet virkelig søde, som vietnameserne jo er, og du vil føle dig rigtig godt taget imod. Du bor på et pænt værelse med aircondition, minibar, gratis wifi og en balkon, hvor du kan sidde og nyde en hyggelig aftenstund. Her er også en stor, dejlig pool omgivet af palmer og liggestole, så du kan ligge og dase i de varmeste timer. Et besøg i træningslokalet er selvfølgelig også en mulighed – og bagefter kan du jo smutte en tur i spaen og få dig en massage?

Hoi An Beach Resort er et stort og flot hotel, der ligger mellem floden De Vong og Cua Dai-stranden. Værelserne er smukt indrettede og har alle moderne faciliteter som Wi-Fi, aircondition, te-/kaffefaciliteter osv. Derudover byder hotellet også på, restaurant, bar, spa, to swimmingpools, fitnesscenter, billard og gratis shuttlebus til Hoi An. Stranden nær hotellet er skyllet væk, og du skal derfor 3 km. op ad kysten for at komme til en strand.

Hoi An Glory Hotel & Spa er i en stil, der minder om den gamle by. Kun 3 km væk kan du opleve grønne rismarker og du har stadig kun kort afstand til den gamle by og ca. 4 km fra stranden. Dette 3-4* hotel er rigtig hyggeligt, med dejlig pool og god restaurant. Deres superior-værelser har udsigt til swimmingpoolen og har privat balkon og aircondition.

Hoi An Historic Hotel er et rigtig fint hotel, som har en stor smuk have, en dejlig stor swimmingpool, fitnesscenter og alt, hvad et hotel ellers behøver. Hotellet har en meget central beliggenhed i byen, og servicen er i top. Værelserne er moderne indrettet, og alle har air condition og minibar.

Rejser til Hoi An

361
Hanoi, Hue, Hoi An, Ho Chi Minh City, Phnom Penh, Siem Reap, Bangkok
370
Ho Chi Minh City, Hue, Hoi An, Manila, Coco Beach
306
Hanoi, Hoi An, Nha Trang, Ho Chi Minh City, Phu Quoc