Hong Kong

Hong Kong er en rigtig storby! Med et indbyggertal på 7 millioner indbyggere er det en af de tættest befolkede byer verden – og her emmer simpelthen af liv! Her er tusind ting at se, og hvis du kun er her i kort tid er det bare med at komme i gang med at se så meget som muligt! Kowloon-bydelen har som sin rygrad den store shoppinggade Nathan Road, og her kan købes alt mellem himmel og jord. Sidegaderne er små, hyggelige og lidt mere charmerende end den store hovedgade, og her er der om aftenen et virvar af mennesker, for det vrimler med skønne markeder, der har åbent til sent ud på aftenen – her er hektisk men hyggelig stemning. Om aftenen er der lysshow i Kowloon, når de 44 skyskrabere ved havnen bliver lyst op i forskellig rækkefølge. Det er et fantastisk syn! Engang var Hong Kong britisk, og derfor er byen ikke som alle andre kinesiske storbyer – det kan især mærkes på Hong Kong Island. Tag den hyggelige, gamle færge derover, ligesom briterne gjorde i 1870’erne, når de skulle have lidt luftforandring. Du træder ind i en helt anden verden i Kinas moderne forretningskvarter, som briterne har haft stor indflydelse på. Her ligger bjerget med det meget engelske navn Victoria Peak. Du kan køre op ad bjerget i et lille tog, og fra toppen har du en skøn udsigt over byen og dens hyggelige havne, der oser af stemning. Briterne tog til The Peak, når det blev for varmt i resten af Hong Kong, og derfor er her spækket med flotte huse og villaer i vestlig stil. Den flydende landsby ligger på sydsiden af øen. Det er en samling af husbåde, der ligger fortøjet midt i havnen, og lokale fiskere organiserer sejlture med sampan rundt imellem dem.

Hoteller i Hong Kong

BP International House ligger i hjertet af Tsimshatui lige ved siden af Kowloon Park. Shoppingområderne, så som Nathan Road, er indenfor gåafstand, og du er også tæt på en metrostation.
Det er et stort og flot hotel, og mange af værelserne har udsigt over Kowloon Park. I værelserne er der bla. tv, minibar, bad/toilet og mulighed for at tilkøbe wi-fi. Her er ingen swimming pool, men en dejlig cafe og lounge.

Metropark Hotel Kowloon ligger i Mongkok området, i gå-distance fra Nathan Road og metro stationer. Dette 4* hotel er helt opdateret mht værelser, som har både gratis internet (med ledning på værelset og wi-fi i lobbeyen), tv, kaffe/the faciliteter mm. Hotellet har swimmingpool på toppen og dejligt fitness rum. Her er også gratis transport til Mongkok shoppong områder og Tsimshatsui.

Rejser til Hong Kong