Huntsville

Hunstville er en lille, hyggelig by med et par museer, et teater og et fint, lille rådhus med klokketårn. Byen er set på meget kort tid, men ikke langt derfra ligger den dejlige Algonquin Provincial Park, som bare skal opleves! Parken er smuk hele året rundt, men særligt om efteråret vil den fortrylle dig med sine mange smukke, røde farver. Modsat de fleste andre naturreservater kan du ikke køre i bil rundt i det meste af parken, så du må ud og opleve parken til fods! Her er 19 skønne vandrestier, som spænder mellem 1 og 13 kilometer i længde, og skoven er altså virkelig smuk... Ulvene hyler i det fjerne, vaskebjørnene gemmer sig i skoven, og elgene drikker vand i søen. Hvis du sejler ud på søen i kanoen, kan du også være heldig at se bævere eller støde på dæmninger, som de sjove dyr har bygget af grene.

Hoteller i Huntsville

Best Western Plus Muskoka Inn er et okay standardhotel, der ligger omkring tre kilometer fra centrum af byen. Værelserne er ikke helt nye, men de er gode, og her er gratis wifi. Du kan tage et par baner i hotellets indendørs pool eller dase i boblebadet, og så er her også et lille træningslokale, hvor du kan få sved på panden.

Rejser til Huntsville

CA02
Toronto, Huntsville, Pembroke, Ottawa, Montreal, Quebec City, Isle-Aux-Coudres, Saguenay, Saint Alexis-des-Monts og Belleville