Isle-Aux-Coudres

L'Isle-Aux-Coudres er en lille ø i Fleuve Saint Laurent floden, omkring 100 kilometer nord for Quebec City. Øen blev opdaget i 1535, og i 60'erne blev den et yndet udflugtsmål for folk, der ville væk fra byen og have lidt ro. Øen er næsten helt flad og dejlig fredelig med blomstermarker, små skove, gårde og en hyggelig, gammel mølle. Det er nemmest at opleve øen på cykel eller fra vandet i kajak, så det er bare med at komme af sted!

Hoteller i Isle-Aux-Coudres

Hotel Cap-aux-Pierres er et ældre men virkelig hyggeligt hotel i dejlige omgivelser. Det ligger på den østlige side af øen ud til floden. Værelserne er små og enkle, men de er gode og rene, og her er udsigt til enten flod eller marker. På restauranten spiser du skøn mad, og der bliver også serveret god morgenmad. Hotellet har en dejlig have, og du kan sidde på den hyggelige terrasse og nyde omgivelserne eller tage en dukkert i poolen, hvis vejret tillader det.

Rejser til Isle-Aux-Coudres

CA02
Toronto, Huntsville, Pembroke, Ottawa, Montreal, Quebec City, Isle-Aux-Coudres, Saguenay, Saint Alexis-des-Monts og Belleville