Jasper

Jasper er en lille hyggelige bjergby, som ligger i en bred dal lige i hjertet af Jasper Nationalpark. Nationalparken er den største nationalpark i den canadiske del af Rocky Mountains, og her er tårnhøje klippebjerge, mørkegrønne granskove, turkisblå søer og brusende floder. Lige gyldigt, hvorhen du kigger, ser du det ene smukke syn efter det andet. Der er muligheder for at stå på ski i de sneklædte bjerge eller for at udforske naturen på en vandretur - måske støder du på gråbjørne, elge, rensdyr og ulve, som gemmer sig imellem skovens nåletræer. Smukke gåture langs kløften Maligne Canyon eller langs gletsjersøen, Maligne Lake, byder på fantastisk natur og smukke udsigter! Ved Miette Hot Springs kan du bade i varme kilder og slappe af efter en lang vandretur.

Hoteller i Jasper

Lobstick Lodge er et godt sted til et par dage i Jasper Nationalpark. Det ligger tæt på jernbanen i udkanten af Jasper, og du kan gå til centrum på omkring 10 minutter. Værelserne er udmærkede - de er lidt slidt, men de er pæne, og her er gratis wifi. Efter en lang dag i bjergene kan du få varmen ved pejsen i fællesområdet, dase i spabadet eller flyde rundt i poolen. Her er både restaurant, bar og kaffebar, men prøv også at gå ind og spis på nogle af de andre spisesteder i byen.

Maligne Lodge er et godt hotel til et par dage i Jasper Nationalpark. Fra hotellet kan du gå ind til centrum på ca. 10 minutter. Værelserne er udmærkede, interiøret er måske lidt slidt, men de er gode, og her er gratis wifi (når det ellers virker). Efter en lang dag i nationalparken kan du få varmen i saunaen, flyde rundt i den indendørs pool eller slappe af i det udendørs spabad. De ansatte er søde og vil meget gerne hjælpe dig. Her er kun en kaffebar, men den er rigtig god, og det er også her du skal spise morgenmad. Der er også mange gode spisesteder i kort gåafstand fra hotellet. 

Vi researcher vores destinationer rigtig grundigt og beskrivelse og billeder af dette hotel kommer snart!

Spørg vores rejsekonsulenter om mere information på telefon 3315 3322.

Rejser til Jasper

CA03
Edmonton, Jasper Nationalpark, Banff Nationalpark, Mount Revelstoke Nationalpark, Penticton og Vancouver
CA01
Vancouver, Victoria, Whistler, Kamloops, Jasper Nationalpark, Banff Nationalpark, Vernon, Harrison Hot Springs