Khao Sok

Khao Sok nationalpark er den største nationalpark i Sydthailand og består af frodig jungle, dybe kløfter og enorme kalkstensklipper, der skyder op i landskabet. Her er smukke omgivelser med høje træer, floder og en stor sø med masser af fugleliv. Nyd naturen, tag på junglevandring eller en sejltur. Du kan let komme herhen på en dagsudflugt fra både øst- og vestkysten, men gør dig selv en tjeneste og tag nogle overnatninger, så du kan opleve at vågne op til junglens lyde og hylende gibbonaber. Det er muligt at komme rundt i parken til fods med jeep eller kano.

Rejser til Khao Sok

204K
Khao Lak, Khao Sok Nationalpark, Koh Yao og Krabi
563
Yangon, Bagan, Kalaw, Trekking Kalaw - Inle Lake, Inle Lake, Khao Sok, Khao Lak
229
Khao Lak, Khao Sok Nationalpark, Khanom og Bangkok
Nyhed

Hoteller i Khao Sok

Elephant Hills ligger midt i naturen omgivet af frodig jungle og høje, grønne bjerge. Her bor du i lækre afrikansk inspirerede telte med eget badeværelse med varmt vand og vifte i loftet. Her er en skøn, lille pool omgivet at palmer og planter og en meget dejlig og afslappet atmosfære. I den åbne hovedbygning er der internetadgang, og restauranten serverer skøn thai-mad. Og så er servicen helt i top! Du kan komme tæt på elefanterne og være med til at bade og fodre dem, men du kan ikke ride på dem.

Du bor helt simpelt i de små flydende bambushytter, og du har din egen lille terrasse med plastikstole, hvor du kan nyde udsigten ud over de mest fantastiske omgivelser. Kalkstensklippebjerge, jungle og smaragdgrønt vand så langt øjet rækker! 

Khao Sok Lake Floating Bungalows er en række dejlige flydende bungalows på den smukke Cheow Lan Lake midt inde i Khao Sok nationalpark. Du bor på vandet i en bungalow lavet af træ og indrettet i enkel og pæn stil. Nogle af bungalows'ene har aircon, nogle har ikke, men alle har eget badeværelse. Nyd stilheden og den skønne udsigt. 

Khao Sok River Lodge ligger lige i junglen ned til Sok floden, så du kan sidde i restauranten og nyde floden flyde forbi. Stedet er meget tæt på nationalparkens hovedkvarter, og du bor i pæne, hyggelige bungalows bygget på pæle med myggenet over sengene, vifte i loftet og varmt vand i hanerne. Her er internetadgang, en dejlig restaurant, en hyggelig stemning og skønne, grønne omgivelser.

Khao Sok Riverside Cottages er et super godt familieejet resort et stenkast fra floden, tæt på junglen. Det ligger fem minutters kørsel fra Khao Sok landsbyens restauranter og butikker og lige så tæt på nationalparkens indgang. Resortets 17 træbungalows ligger rundt omkring i en frodig have - alle er pæne og rene, og her er det mest nødvendige som myggenet og vifte. I restauranten spiser du skøn mad med udsigt til floden, og de ansatte er søde og hjælpsomme og yder en rigtig god service. Her er ingen pool, men du kan sagtens tage en dukkert i floden, som løber lige forbi resortet - og så er der selvfølgelig masser af gode vandreruter i junglen! 

Our Jungle House er et skønt sted, der ligger ved indgangen til Khao Sok nationalpark lige ved floden omgivet af jungle og høje klipper. Her er simple hytter, nogle på jorden andre oppe i træerne, bygget i naturens egne materialer. Forholdene er enkle men ikke primitive. Her er vifte og moskitonet og i badeværelset er der næsten varmt vand. Husk at du er omgivet af naturen med alle dens lyde, og du kan forvente at få besøg af både gekkoer og måske aber. Du spiser rigtig god thai mad i stedets restaurant, og personalet yder rigtig god service. Der er wifi i receptionen og restuaranten.