Khao Sok

Khao Sok nationalpark er den største - og efter vores mening også den flotteste - nationalpark i Sydthailand og består af frodig jungle, dybe kløfter og enorme kalkstensklipper, der skyder op i landskabet. Her er smukke omgivelser med høje træer, floder og en stor sø med masser af fugleliv. Nyd naturen, tag på junglevandring eller en sejltur. Du kan let komme herhen på en dagsudflugt fra både øst- og vestkysten, men gør dig selv en tjeneste og tag nogle overnatninger, så du kan opleve at vågne op til junglens lyde og hylende gibbonaber. Det er muligt at komme rundt i parken til fods med jeep eller kano.

Rejser til Khao Sok

563
Yangon, Bagan, Kalaw, Trekking Kalaw - Inle Lake, Inle Lake, Khao Sok, Khao Lak
227
Khao Lak, Khao Sok Nationalpark, Koh Pha Ngan, Koh Talu og Bangkok
Nyhed
204J
Khao Lak, Khao Sok Nationalpark, Koh Phra Thong og Bangkok
Nyhed

Hoteller i Khao Sok

Anurak Community Lodge er et skønt sted, der ligger i udkanten af Khao Sok Nationalpark midt i den frodige jungle. Anurak betyder ”at bevare”, og lodgen lægger stor vægt på at passe godt på naturen. De 18 bungalows ligger i et frodigt område, og du har skøn udsigt fra din private balkon. Hvert værelse har eget badeværelse. Du kan nyde junglens lyde, når du har døre og vinduer åbne – de er udstyret med insektnet, så myggene bliver holdt ude. Hvis du ikke bliver nok afkølet med åbne vinduer og døre, har værelserne både loftsvifte og aircondition. Du kan spise dejlig mad i lodgens restaurant. Restauranten er det eneste sted, hvor du har wifi – men måske får du slet ikke tid til at tænke på verden ude for? Du kan nemlig tage på jungle-trekking, cykle eller overveje at vaske elefanter? Anuraks smilende og venlige personale hjælper dig rigtig gerne med at arrangere udflugter.

Elephant Hills ligger midt i naturen omgivet af frodig jungle og høje, grønne bjerge. Her bor du i lækre afrikansk inspirerede telte med eget badeværelse med varmt vand og vifte i loftet. Her er en skøn, lille pool omgivet at palmer og planter og en meget dejlig og afslappet atmosfære. I den åbne hovedbygning er der internetadgang, og restauranten serverer skøn thai-mad. Og så er servicen helt i top! Du kan komme tæt på elefanterne og være med til at bade og fodre dem, men du kan ikke ride på dem.

Du bor helt simpelt i de små flydende bambushytter, og du har din egen lille terrasse med plastikstole, hvor du kan nyde udsigten ud over de mest fantastiske omgivelser. Kalkstensklippebjerge, jungle og smaragdgrønt vand så langt øjet rækker! 

Khao Sok Lake Floating Bungalows er en række dejlige flydende bungalows på den smukke Cheow Lan Lake midt inde i Khao Sok nationalpark. Du bor på vandet i en bungalow lavet af træ og indrettet i enkel og pæn stil. Nogle af bungalows'ene har aircon, nogle har ikke, men alle har eget badeværelse. Nyd stilheden og den skønne udsigt.