Kinarut

Kinarut

Kinarut er en mindre by, der ligger ca. 20 kilometer fra Kota Kinabalu. Selve byen er ikke noget specielt - det er stranden, du tager hertil for. Her kan du slænge dig og bare nyde livet. Har du brug for at der sker lidt mere, så kan du besøge ruinerne af et af de første murstenshuse, der blev bygget i det nordlige Borneo. Bygningen, der er fra 1910, blev designet af en indisk arkitekt, bygget af håndværkere fra Java og beboet af en tysker, der var leder af en britisk gummiplantage. Og er du i byen en lørdag, så skal du ikke gå glip af markedet.

Rejser til Kinarut

Hoteller i Kinarut

Beringgis Beach Resort er et hyggeligt mindre resort, beliggende ud til det sydkinesiske øhav. Værelserne er udmærket og har alle nødvendige faciliteter, såsom a/c, tv, bad og toilet og minibar.

Langkah Syabas Beach Resort er et dejligt sted, der ligger i udkanten af den lille by Kinarut omkring 25 minutters kørsel fra Kota Kinabalu. Området er fredeligt, så du har masser af ro til at dase ved poolen eller i den frodige, tropiske have. Hytterne har gode og pæne værelser, men så heller ikke mere, og de har en privat veranda med udsigt til swimmingpoolen. Resortet har både en bar og en god restaurant ud til vandet. Af andre faciliteter kan nævnes udlejning af snorkleudstyr, og du har adgang til internettet mod betaling.