Koh Kood

Koh Kood er den fjerdestørste ø i Thailand, men dette til trods er turismen ikke særlig intens her. Her er kun et lille udvalg af restauranter og underholdningsmuligheder – til gengæld er her skøn natur og fred og ro. Øen er ret flad og domineret af gummiplantager og skønne, palmefyldte strande. Du kan tage på udflugt til vandfald, leje en cykel eller scooter og køre dejlige ture i det grønne landskab, besøge små fiskerlandsbyer, tage ud at snorkle eller dykke, sejle til nogle af de omkringliggende øer eller bare slappe af på stranden og nyde, at du er på ferie.

Hoteller i Koh Kood

Away Koh Kood er et hyggeligt sted, der ligger i rolige omgivelser omgivet af høje palmer og frodig tropisk vegetation. Stedet er bygget i thai stil med dejlige smukke bungalows, og her er en hyggelig have, pool og restaurant med udsigt over vandet - og maden er super! Der er internet i fællesområderne. Lige ved hotellet er der klipper, men der er en dejlig sandstrand et stykke væk, som du kan komme hen til med bil eller med en af hotellets kajakker.

Koh Kood Beach Resort er et helt specielt sted. De danske ejere har bygget spændende hytter i både Bali og Thai stil, og det giver en meget anderledes stemning. Hytterne ligger spredt ud over et stort og velholdt grønt område, der skråner ned imod den lille dejlige strand. Det betyder, at næsten alle har en flot udsigt. Hytterne er store og indeholder flere lejligheder med rigtig gode faciliteter. Resortet har en dejlig pool, og du kan gratis låne både kajakker, snorkeludstyr og cykler. Maden er god og billig, og der er internet i restauranten. Stedet har dykkershop, volleyballbane og mulighed for at få massage.

Koh Kood Resort er et enkelt men dejligt sted, der ligger ud til den lille Bang Bao strand. Her bor du i bungalows, der ligger spredt rundt i en frodig have og lidt op af den bakke. Værelserne er lidt slidte, og de sparer på strøm og vand - derfor kan du først gå i bad efter kl. 18, og der er kun aircondition fra 17.30 til 6, så i det tidsrum kan du kun bruge ventilatoren. I restauranten spiser du god mad til rimelige priser, og her også en cocktailbar, hvor du kan nippe til farverige cocktails! Lig og das på liggestolene eller lån snorkleudstyr og kajakker og udforsk vandet. Her er gratis internet i restauranten, og så kan du snorkle direkte fra resortet.

Rejser til Koh Kood