Koh Lanta

Koh Lanta er én af Thailands mest kendte og ikke mindst mest besøgte ferieøer. Her kan du både opleve det bedste af den thailandske natur og besøge hyggelige byer. Koh Lanta er til dig, der drømmer om en afslappende omgivelser på din tur til Thailand.

Oplev det bedste fra det sydvestlige Thailand

Koh Lanta er en større ø i det sydvestlige Thailand midt i Andamanhavets turkisblå vand. Du kan let kombinere Koh Lanta med både Krabi og Koh Jum på et øhop med masser af strand.

Øen med de mange strande

Koh Lanta er en ø med mange skønne strande. Mod nordvest finder du lange og brede strande, hvorimod du i syd finder flere klipper og en mere rå natur. Den mest populære strand på øen hedder Klong Dao, som ligger tæt på havnebyen Saladan i den nordlige ende af øen. Saladan by har en hyggelig atmosfære med masser af boder, butikker og dykkerforretninger, samt mange fantastiske restauranter og spisesteder.

Klong Klong Beach er en 3 kilometer lang strand beliggende på den vestlige kyst af Koh Lanta. Det er en meget fredelig strand, der er perfekt, hvis du ønsker at slappe af og nyde det fantastiske vejr. Hvis du er mere til dykning, skal du uden tvivl lægge vejen forbi Ba Kan Tiang-stranden, som er et af Thailands bedste steder at dykke.

Oplev den flotteste grønne natur og smukke bjerge på Koh Lanta

Den sydlige del af øen byder modsat på masser af frisk natur og klipper. Her bør du tage hen, hvis du elsker at gå på opdagelse i naturen. Der er masser af smuk natur at gå på opdagelse i, og det giver god mening at tage på vandreture under jorden i Mai Kaeos bjerghuler, hvor stalaktitter og stalagmitter funkler som diamanter, når lyset rammer. Alternativt kan du leje en kano og sejle gennem mangroveskovens fantastiske verden, eller udforske en af de mange nationalparker på øen. Khlong Chak-vandfaldet og Mu Ko Lanta-nationalparken mod syd er i uden tvivl et besøg værd.

Kom helt tæt på den thailandske kultur

På Koh Lanta er der næsten altid et marked at tage til. I Koh Lanta Old Town på østsiden af øen er der masser af boder og pælerestauranter, hvor du sidder helt ude på vandet og spiser. Hver søndag morgen er der marked, hvor du kan købe spændende frugter, eksotiske krydderier og smagfulde retter. Markederne flytter rundt på øen hver eneste dag, så du skal ikke være bange for at gå glip af de hyggelige markeder, da det nok skal komme forbi et sted nær dig i løbet af dit ophold.

Tag på øhop til Koh Lanta med C&C Travel

Hos C&C Travel er vi meget begejstrerede for Koh Lanta, og det er helt sikkert en af vores absolutte favoritøer til en strand- og dykkerferie i Thailand. Oplev fx Koh Lanta på et af vores mange Thailandsøhop, hvor du besøger flere forskellige øer såsom Koh Ngai, Koh Mook og hovedstaden Bangkok. Nedenfor kan du se alle vores rejser til Koh Lanta.

Hoteller i Koh Lanta

Amantra Resort & Spa ligger ved Klong Nin Beach på den sydlige del af Koh Lanta. Her er fred og ro i smukke omgivelser. Det er et dejligt sted, stranden er flot og her er pool, spa og internet adgang i fællesområderne. Værelserne kan fremstå lidt slidte, men er pæne og rene.

Baan Thai Lanta Resort er et dejligt, nyt resort, der ligger lige ud til Klong Kong Beach - her er fred og ro, for det ligger en køretur på 20 minutter fra byens liv. De små bungalows ligger i en lille, tropisk have, og her er også en skøn pool, hvor du kan dase i en liggestol eller tage en kølig dukkert. Værelserne er indrettet i moderne, hyggelig thaistil, og her er wifi, TV og aircondition. Hotellets restaurant dyrker selv mange af deres grøntsager i en lille have, og personalet er super søde. Du kan også bruge timer på at solbade på stranden i skyggen fra palmerne og bare nyde livet - men du skal være opmærksom på, at der er mange sten ude i vandet, og ved lavvande er det svært at bade. Men så er det jo heldigt, at her en skøn pool!

Chada Beach Resort & Spa er et stort, charmerende resort med en fantastisk beliggenhed ned til Klong Dao stranden og kun 10 minutters kørsel fra hovedbyen Saladan. Alle værelserne er indrettet i thailandsk stil og har gode faciliteter, blandt andet en balkon eller terrasse og internet. Slap af i resortets spa, gå en tur langs stranden og find en hyggelig restaurant, hvor du kan sidde med fødderne i sandet og nyde solnedgangen, tag en dukkert i Lantas største swimmingpool eller tilmeld dig den brede vifte af aktiviteter.

D.R. Lanta Bay Resort ligger ved Klong Dao stranden tæt på Saladan, hvor der er mange hyggelige butikker, restauranter, skræddere og et mindre natmarked. Resortet består af en samling pæne bungalows, der alle har egen balkon, hvor du kan sidde og nyde den tropiske have. Her er enkelt men rent og pænt, en god pool og en restaurant med udsigt over den flotte strand og det smukke lavvandede hav. Der er gratis internet i fællesområder og imod betaling på værelserne.