Koh Lipe

Koh Lipe er en mindre ø, der er omgivet af krystalklart vand med masser af koralrev og mange typer af farverige fisk. Dette er en af vores absolutte favorit-øer til en strandferie i Thailand. Øen er ikke større, end at du kan gå rundt mellem de forskellige fantastiske strande. De to hovedstrande er Sunrise Beach og Pattaya Beach, som er meget forskellige. Pattaya Beach er bred, der er restauranter og strandbarer helt ned til stranden og meget tæt på ligger Walking Street - en gågade med pandekageboder, gadekøkkener, butikker osv. Fortsætter du ned ad Walking Street, kommer du igennem øens lille landsby og ender på Sunrise Beach. Her finder du mere ro og idyl. Du kan bo helt ned til den kridhvide strand og vågne op til en fantastisk solopgang. Her kan du også snorkle direkte fra stranden og se de farverige fisk og koraller. Das på den skønne strand og lyt til bølgernes stille brusen, læs en god bog, spis god mad og nyd livet. Du kan ogs leje din egen private longtailboat,og sejle til en af de mange nærliggende øer - måske kan du få din egen strand for en dag? Bedste sæson for besøg på Koh Lipe er november til april.

Rejser til Koh Lipe

Hoteller i Koh Lipe

Castaway Beach Resort er et skønt og dejligt resort. Her er fine bungalows i naturmaterialer, og de er sindrigt indrettet, således at vinden føres ind og rundt på en dejlig kølende måde. Hvilket er godt, for her er ingen aircondition. Heller ikke noget varmt vand, men derimod egen balkon med hængekøje! Hyggelig restaurant og fælles område med store puder og afslappet stemning og internet forbindelse. Hotellet ligger lige ned til den skønne hvide og ikke travle Sunrise strand. Du ankommer til stedet med båd - det sidste stykke med ponton! Der er et koralrev lige uden foran, og hotellet har egen dykkershop. Her er meget roligt, vil du have mere sjov og ballade kan du på 15 minutter gå over øen til mere livlige omgivelser.

Mali Resort Pattaya Beach er et stort og flot resort, der ligger direkte ned til Pattaya Beach. Her er en fin og velholdt tropisk have, og bungalowsene ligger spredt ud i de grønne omgivelser. De er flot indrettet i balinesisk stil, og nogle af dem har bruser under åben himmel. Der er god wifi forbindelse på hele hotellets område og der er en god strandbar hvor du både kan bestille kolde drinks og snacks i løbet af dagen.

Sita Beach Resort & Spa ligger på Pattaya stranden og er Koh Lipes mest moderne resort med de bedste faciliteter. Der er værelser i mange kategorier, nogle ligger langt oppe bagved, men med en god udsigt over bugten. Sita er det perfekte sted for børnefamilier!