Koh Ngai

Koh Ngai - udtales ”Koh Hai” - er en smuk ø i Krabi-provinsen og et af C&C Travels ansattes absolut favoritferiesteder i hele verden! Her er Ingen storturisme, faktisk ingen byer overhovedet, kun smuk jungle, skønne øde strande og fred og ro. Sandet er hvidt, havet smaragdgrønt og udsigten helt fantastisk - alle klicheer bliver gjort til skamme her, for det er virkelig en ægte bountyø! Du ankommer til øen i båd og går i land i det lave, klare vand, mens kufferten bliver båret ind, og når du vender dig om, kan du se de grønne kalkstensbjerge skyde op af havet - smukt! Her er ingen hæveautomater, så tag lidt kontanter med hjemmefra. Slap af, nyd solen og varmen, tag på trekkingtur i junglen, kig på de farverige fisk og koraller i havet lige ud for stranden, og gå en tur på Paradise Beach i solnedgangen - det er livet på Koh Ngai. Når det er lavvande, bliver klipperne synlige på stranden et par timer hver dag, og det kan være svært at bade. Sådan er det desværre tit med gode snorklestrande.

Rejser til Koh Ngai

234
Koh Lanta, Koh Ngai, Koh Mook, Bangkok
288
Ayutthaya, Koh Ngai, Koh Lipe og Bangkok
238
Koh Yao, Koh Jum, Koh Ngai og Bangkok

Hoteller i Koh Ngai

CoCo Cottage er et skønt skønt sted, der ligger med stranden på den ene side og junglen på den anden, så naturen er altså bogstaveligt talt lige i baghaven! Stedet lægger vægt på bæredygtighed, og alle de fine, små hytter er bygget i naturmaterialer. Her har du både udendørs badeværelse og egen terrasse, hvor du kan sidde og slappe af i en solseng til lyden af junglens cikader og fugle. Du bor kun 30-50 meter fra den dejlige strand, så du skal ikke langt for at hoppe en tur i vandet. Husk badesandaler, for der er mange koraller i sandet ved lavvande – og du må altså heller ikke glemme snorklen, for her er masser at se under vandet! I restauranten kan du få rigtig lækker mad, også om morgenen, hvor der et stort udvalg af omeletter, banankage, pølse, skinke, frugt, yoghurt og rigtig mange andre ting. De ansatte er søde og smilende, så her er en rigtig skøn stemning – og når du først er her, vil du slet ikke af sted igen! 

Koh Hai Fantasy Resort & Spa er et skønt resort med den perfekte beliggenhed lige ved stranden og med den smukkeste udsigt. Her er nydelige værelser med gode faciliteter, pool, skøn spa og en god restaurant. Der er internetadgang i receptionen og en dykkershop i sæsonen. Stranden er dejlig lige her, så du kan bruge masser af tid på bare at bade og nyde livet.

Koh Ngai Cliff Beach Resort er et hyggeligt sted, som du skal vælge, hvis du vil bo i fred og ro uden de store forstyrrelser. Beliggenheden er super med palmer og frodig natur i ryggen og ud til det smukkeste, turkisblå vand – det bliver næsten ikke flottere. Værelserne ligger op ad en skråning, så det kan godt være lidt af en klatretur at komme op, men til gengæld har du dejlig udsigt ud over bugten og de mange smukke klippeøer i horisonten. Værelserne og resortet generelt kunne godt bruge et ansigtsløft, for her er altså lidt slidt, men du har til gengæld en altan med den skønneste havudsigt! Stranden foran hotellet er lidt stenet, og ved lavvande kan det være svært at bade, men du kan tage en gratis båd til et bedre stykke af stranden. Snorklingen foran hotellet er rigtig god, hvis du svømmer ud af den lille ”kanal” i revet. Her er selvfølgelig også en skøn infinity pool, der nærmest bare fortsætter ud i uendeligheden – her kan du fortabe dig i udsigten og nyde en kold shake. Hotellets restaurant serverer ikke den mest interessante mad, men du kan gå til naboresortet, hvor maden er rigtig god. Du skal dog huske en lommelygte, for her bliver kulsort om aftenen, og så kan du bedre finde den rigtige sti uden om højvandet. Hotellet ”lukker ned” kl. 21, så her har du virkelig fred og ro til at nyde stilheden og de smukke omgivelser. Det er gratis at gå på internettet, men det virker ikke lige godt alle steder.

Mayalay Beach Resort et rigtig hyggeligt sted med hytter bygget i træ, bambus og palmeblade. Her er charmerende og simpelt indrettede værelser i thai stil - alle med terrasse, hvor du kan nyde atmosfæren og omgivelserne. Her er en dejlig restaurant, spa og mulighed for massage med udsigt til vandet. Stranden her er rigtig dejlig, så du kan rigtig ligge og sole dig, bade og nyde livet!