Koh Ngai

Koh Ngai er én af Thailands flotteste øer! Her kan du både opleve det bedste af den thailandske natur og ikke mindst vandre og snorkle på et af de mest rolige og naturskønne steder i landet. 

En stille bountyø i det sydlige Thailand

Koh Ngai ligger i Krabi-provinsen på vestkysten i det sydlige Thailand og er en af C&C Travels ansattes absolutte favoritøer. Krabi-provinsen er kendt for sin mange eksotiske øer, men Koh Ngai skiller sig ud fra mængden ved at være en af de få ubeboede feriedestinationer i det thailandske øhav. Koh Ngai er til dig, der drømmer om at trække stikket og koble helt af langt væk fra en travl hverdag. 

Koh Ngai er en ubeboet perle på Thailands vestkyst

I modsætning til mange andre thailandske øer så er der ingen storturisme på Koh Ngai – der er faktisk ingen byer overhovedet og ingen faste indbyggere på øen. Det betyder dog også, at du ikke finder nogle hæveautomater – så husk at tage lidt kontanter med hjemmefra.

Du ankommer til øen i båd, og allerede her kan du mærke roen, mens du går i land gennem det lave, krystalklare vand. Her er ingen distraktioner, kun rig natur og tid til at fordybelse eller samvær med din rejsemakker.

Snorkling blandt farvestrålende fisk og koraller

Strandene på Koh Ngai er øde, sandet er kridhvidt og havet, der omkranser øen, er fuldstændig klart og turkisblåt. Hist og her brydes havoverfladen af grønne kalkstensbjerge, der skyder op af vandet. Under havets overflade findes et rigt dyreliv bestående af farverige fisk og smukke koraller. Mange tager til Koh Ngai for at dykke her i den farvestrålende verden under vandoverfladen.

På Koh Ngai kan du komme helt tæt på vild natur - Thailand, når det er bedst. Siden der ikke bor nogle mennesker på øen, gavner det også dyrelivet omkring øen, fordi dyrene ikke bliver forstyrret på samme måde som mange andre steder, hvor der er et stort aktivitetsniveau.

Tag på trekking i den vilde jungle

Der er ingen veje på Kho Ngai, så denne naturskønne ø skal udforskes til fods. Tag på en trekkingtur i den vildtvoksende jungle, som fylder det meste af øen. Her kommer du for alvor i kontakt naturen. Alternativt kan du overveje at leje en båd og sejle rundt om øen eller eventuelt til en nærliggende ø som Koh Lanta eller Koh Mook.

Tag på øhop til Koh Ngai med C&C Travel

Hos C&C Travel er vi meget begejstrerede for Koh Ngai, og det er uden tvivl en af vores absolutte favoritøer til en afslapningsferie i Thailand. Du har rig mulighed for at komme forbi Koh Ngai på et af vores mange øhop i Thailand, hvor du besøger flere forskellige paradisøer såsom Koh Lanta og Koh Lipe. Du finder også Koh Ngai på flere af vores rundrejser, hvor du også kigger forbi gamle kongebyer og selvfølgelig Bangkok. På den måde oplever du det bedste af det thailandske øparadis og den særlige kultur. En tur til Thailand bliver bare lidt bedre med udsigten ud over det turkisblå vand og de flotte kalkstensklipper ud for Koh Ngai.

Her kan du se alle vores rejser til Koh Ngai.

Rejser til Koh Ngai

234
Koh Lanta, Koh Ngai, Koh Mook, Bangkok
288
Ayutthaya, Koh Ngai, Koh Lipe og Bangkok
238
Koh Yao, Koh Jum, Koh Ngai og Bangkok

Hoteller i Koh Ngai

CoCo Cottage er et skønt skønt sted, der ligger med stranden på den ene side og junglen på den anden, så naturen er altså bogstaveligt talt lige i baghaven! Stedet lægger vægt på bæredygtighed, og alle de fine, små hytter er bygget i naturmaterialer. Her har du både udendørs badeværelse og egen terrasse, hvor du kan sidde og slappe af i en solseng til lyden af junglens cikader og fugle. Du bor kun 30-50 meter fra den dejlige strand, så du skal ikke langt for at hoppe en tur i vandet. Husk badesandaler, for der er mange koraller i sandet ved lavvande – og du må altså heller ikke glemme snorklen, for her er masser at se under vandet! I restauranten kan du få rigtig lækker mad, også om morgenen, hvor der et stort udvalg af omeletter, banankage, pølse, skinke, frugt, yoghurt og rigtig mange andre ting. De ansatte er søde og smilende, så her er en rigtig skøn stemning – og når du først er her, vil du slet ikke af sted igen! 

Koh Hai Fantasy Resort & Spa er et skønt resort med den perfekte beliggenhed lige ved stranden og med den smukkeste udsigt. Her er nydelige værelser med gode faciliteter, pool, skøn spa og en god restaurant. Der er internetadgang i receptionen og en dykkershop i sæsonen. Stranden er dejlig lige her, så du kan bruge masser af tid på bare at bade og nyde livet.

Koh Ngai Cliff Beach Resort er et hyggeligt sted, som du skal vælge, hvis du vil bo i fred og ro uden de store forstyrrelser. Beliggenheden er super med palmer og frodig natur i ryggen og ud til det smukkeste, turkisblå vand – det bliver næsten ikke flottere. Værelserne ligger op ad en skråning, så det kan godt være lidt af en klatretur at komme op, men til gengæld har du dejlig udsigt ud over bugten og de mange smukke klippeøer i horisonten. Værelserne og resortet generelt kunne godt bruge et ansigtsløft, for her er altså lidt slidt, men du har til gengæld en altan med den skønneste havudsigt! Stranden foran hotellet er lidt stenet, og ved lavvande kan det være svært at bade, men du kan tage en gratis båd til et bedre stykke af stranden. Snorklingen foran hotellet er rigtig god, hvis du svømmer ud af den lille ”kanal” i revet. Her er selvfølgelig også en skøn infinity pool, der nærmest bare fortsætter ud i uendeligheden – her kan du fortabe dig i udsigten og nyde en kold shake. Hotellets restaurant serverer ikke den mest interessante mad, men du kan gå til naboresortet, hvor maden er rigtig god. Du skal dog huske en lommelygte, for her bliver kulsort om aftenen, og så kan du bedre finde den rigtige sti uden om højvandet. Hotellet ”lukker ned” kl. 21, så her har du virkelig fred og ro til at nyde stilheden og de smukke omgivelser. Det er gratis at gå på internettet, men det virker ikke lige godt alle steder.

Thanya Resort er et super sted, der ligger lige ud til den smukke, hvide sandstrand. Her er en herlig stemning - og det er her børnefamilierne kommer for at slappe af i de smukke omgivelser. Du bor i hyggelige bungalows, der er enkelt men rigtig godt indrettet. Hotellet har en swimmingpool med liggestole, hvor du kan ligge og dase om dagen, og så er der selvfølgelig havet - her kan både snorkle, dykke, fiske og tage på sejlture. Hotellets restaurant er øens bedste, og du spiser med udsigt ud over vandet. Her er også en bar, hvor du kan nyde cocktails om aftenen, mens du sludrer med de smilende og altid venlige ansatte.